Home Featured Tekken 8 toont je gameplay van Nina Williams

Tekken 8 toont je gameplay van Nina Williams

by Mark van Truijen

Nina Williams is het nieuwste personage in de cast van TEKKEN 8TEKKEN 8 is ontwikkeld voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc en zal het beste uit de nieuwste generatie consoles halen met behulp van Unreal Engine 5. De volledig opnieuw ontworpen personagemodellen en een nieuwe gevechtsfilosofie gericht op agressiviteit zorgen voor nog spectaculairdere en leukere gevechten.

Nina Williams, de stille huurmoordenaar die voor het eerst verscheen in TEKKEN, staat bekend om haar soepele en dodelijke sluipmoordenaarstijl. Ze is ook uitgerust met wapens om haar vijanden in stijl te verslaan. Voor TEKKEN 8 zijn haar moves en technieken verbeterd, inclusief de introductie van nieuwe vaardigheden die passen bij de filosofie van “agressiviteit” in het nieuwe vechtsysteem van de game.

Ze is al lange tijd op verschillende manieren betrokken bij de Mishima Saga. Het valt nog te bezien hoe ze betrokken zal zijn in het verhaal van TEKKEN 8.

Tekken 8 is in ontwikkeling voor PS5, Xbox Series X/S, en PC. De game heeft nog geen release datum en komt ergens dit jaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: