Home Featured Marvel’s Spider-Man 2 mikt op release in september, aldus Venom stem acteur

Marvel’s Spider-Man 2 mikt op release in september, aldus Venom stem acteur

by Mark van Truijen

Er zijn nog veel vragen rondom Marvel’s Spider-Man 2, het vervolg op het open-wereld succes van Insomniac Games. Het spel wordt uitgebracht in de herfst van 2023, een releaseperiode waar de ontwikkelaar vertrouwen in heeft, en het is een “mega” spel, aldus acteur Yuri Lowenthal. Er is ook blijkbaar wat “zeer coole” dialoogtechnologie aanwezig.

Het zou echter eerder kunnen verschijnen dan velen verwachten. Tony Todd, die Venom speelt in het vervolg, reageerde op Twitter op een fan die zei dat het spel niet snel genoeg kon uitkomen. “Het ziet eruit dat het in september is! Er komt massale publiciteit in augustus. Commercials beginnen te verschijnen in augustus, zo wordt mij verteld.”

Een enorme schending van de geheimhoudingsovereenkomst? Zeker, maar dit is niets nieuws voor acteurs in videogames – vraag het maar aan Norman Reedus.

Grappen terzijde, zei Andy Robinson van VideoGamesChronicle dat de releasedatum “overeenkomt met wat hij recentelijk te horen heeft gekregen.” Zoals altijd moet je wachten op een officiële aankondiging van Insomniac Games, maar dit helpt wel om de dingen wat concreter te maken.

Er wordt gespeculeerd dat Sony in juni, vlak voor E3 2023, een showcase zal organiseren. Misschien zal het dan de releaseperiode officieel aankondigen en de gameplay tijdens de showcase onthullen. Zal het concurreren met Starfield, dat op 6 september uitkomt voor Xbox Series X/S en PC? Blijf de komende maanden op de hoogte om erachter te komen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: