Home GamingAndroid Tarisland krijgt nog een gesloten bèta

Tarisland krijgt nog een gesloten bèta

by Jos Vis

Tarisland, de komende platformonafhankelijke MMORPG, heeft aangekondigd dat de pre-download voor de tweede gesloten bèta vandaag is begonnen. De gesloten bèta wordt op 15 november gelanceerd.

Zoals de trailer laat zien, zal de gesloten bèta een schat aan nieuwe inhoud bevatten waarmee spelers meer epische avonturen op Taris kunnen beleven:

Twee nieuwe klassen: The Shadow Swordsman, de meester van melee damage, en een mysterieuze nieuwe klasse gespecialiseerd in afstandsschade en genezing.

Een gloednieuwe raid voor 10 spelers: De achtergrond van deze raid biedt geheel nieuwe uitdagingen en wordt onthuld via nieuwe, op verhalen gebaseerde missies.

Nieuwe PvP-inhoud: een arena en twee slagvelden, evenals een nieuw rangsysteem bieden mogelijkheden om de PvP-ervaring te verdiepen.

Naast veel meer nieuwe inhoud zijn er verschillende optimalisaties van de PvE-, PvP- en crafting-vaardigheidssystemen doorgevoerd op basis van spelersfeedback uit de vorige gesloten bèta en nog veel meer.

De tweede gesloten bèta voor Tarisland zal beschikbaar zijn op Android en pc in Argentinië, Brazilië, Canada en Noord-Amerika, evenals in geselecteerde landen in Europa en Zuidoost-Azië. Bekijk hier de officiële Tarisland-website voor een gedetailleerde lijst. Het spel is momenteel gelokaliseerd in de volgende talen: Engels, Frans, Duits, Portugees en Spaans.

Tarisland staat gepland voor release op iOS, Android en pc in het eerste kwartaal van 2024.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: