Home Gaming Veelgeprezen fysieke edities en vinyl van Indie COCOON nu beschikbaar voor pre-order

Veelgeprezen fysieke edities en vinyl van Indie COCOON nu beschikbaar voor pre-order

by Jos Vis

iam8bit heeft samen met ontwikkelaar Geometrische Interactive en uitgever Annapurna Interactive prachtige fysieke edities onthuld en vinyl van de veelgeprezen titel COCOON zal binnenkort op meerdere platforms verschijnen. Fans van de game kunnen kiezen voor de retaileditie, beschikbaar op PlayStation 5 en Nintendo Switch, of kiezen voor de buitenaardse iam8bit Collector’s Edition, beschikbaar voor PlayStation 5 en Switch. Fans kunnen ook een echt COCOON-vinyl aanschaffen.

De retaileditie bevat het spel naast vijf prachtige orb-kunstkaarten en zal op 13 september verkrijgbaar zijn in de Europese winkelschappen. Meer toegeeflijke puzzelspelers kunnen de iam8bit Collector’s Edition verkrijgen, die een 3-inch lasergeëtst kristallen bollicht bevat met een activatorvoetstuk, een dubbelzijdige poster van 30 x 40 cm, vijf bolkunstkaarten en een exclusieve omslag met originele kunst van Erwin Kho. Deze versie is exclusief voor iam8bit.com en wordt in het vierde kwartaal van 2024 verzonden.

Ook niet te missen is het strakke 1xLP Vinyl. Geperst op klassiek zwart vinyl en gehuisvest in een met folie versierd omhulsel, biedt dit vinyl een gearrangeerde muzikale ervaring van componist Jakob Schmid, die een compleet portret van COCOON’s muziek schildert. Het vinyl is voorzien van volledig originele albumhoezen van Erwin Kho en wordt in het vierde kwartaal van 2024 verzonden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x