Home GamingAndroid Devolver Digital kondigt showcase aan

Devolver Digital kondigt showcase aan

by Jos Vis

Voor de wat oudere gamers is deze tijd magisch, omdat we altijd werden getrakteerd op veel trailers en nieuws op het gebied van games tijdens de E3. Helaas is de grootste internationale gamesbeurs niet meer, maar uitgevers en ontwikkelaars komen tegenwoordig zelf met een eigen video waarin hun aankomende games worden getoond, Devolver Digital doet daar elk jaar aan mee en meestal komen ze met de meest gekke filmpjes en plotten rondom de aankondigingen.

Devolver Digital heeft nu aangekondigd ook dit jaar weer van de partij te zijn en meteen weten we dat het weer vol gekkigheid zal zitten, want men heeft het thema al verklapt: Volvy’s 15th Birthday Party.

Dit jaar viert Devolver de 15e verjaardag van hun geliefde mascotte Volvy en zal als zodanig feestgangers overladen met een grote hand vol gamingcadeaus, inclusief updates en releasedatums voor aankomende titels, evenals enkele opwindende nieuwe onthullingen.

Volvy’s 15e verjaardagsfeestje duurt ongeveer 20 minuten en is een korte maar mooie gelegenheid om samen te komen met je dierbaren en de favoriete mascotte van gaming te vieren zonder dat er iets vreemds gebeurt. De video zal online komen op 8 juni en zal gepost worden op Thatsgaming.nl.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x