Home Gaming Suicide Squad: Kill the Justice League Trailer belicht Deadshot

Suicide Squad: Kill the Justice League Trailer belicht Deadshot

by Mark van Truijen

Na Captain Boomerang, King Shark en Harley Quinn heeft Rocksteady’s Suicide Squad: Kill the Justice League een trailer ontvangen voor Floyd Lawton, ook bekend als Deadshot. Als een ervaren scherpschutter is Deadshot goed met geweren en pistolen, om nog maar te zwijgen van vechten van dichtbij met zijn armkanonnen. Bekijk enkele van zijn vaardigheden hieronder.

Dankzij een jetpack dat is geplunderd uit de Hall of Justice, zoeft hij rond Metropolis. Het helpt ook bij het uitvoeren van strafing runs op vijanden of het zweven op zijn plaats om schoten beter te positioneren. Er is ook wat slecht bloed tussen hem en Green Lantern, wat interessant zou moeten zijn om te zien spelen.

Suicide Squad: Kill the Justice League komt uit op 2 februari 2024, voor Xbox Series X/S, PS5 en PC. Ingesteld in het Arkham-verse, ziet het Brainiac de planeet binnenvallen en helden zoals Superman, The Flash en Green Lantern omzetten naar zijn zaak. Het team infiltreert de stad om ze te elimineren en misschien de invasie te stoppen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x