Home Featured LEGO 2K Drive, Sable en PowerWash Simulator gratis met PS Plus in de maand december

LEGO 2K Drive, Sable en PowerWash Simulator gratis met PS Plus in de maand december

by Mark van Truijen

Sony heeft de gratis spellen aangekondigd die volgende maand naar PlayStation Plus Essential komen. Vanaf 5 december kunnen abonnees LEGO 2K Drive en PowerWash Simulator claimen op PS4 en PS5, terwijl Sable exclusief is voor de huidige generatie. Ze zijn beschikbaar om te verzilveren tot 1 januari 2024.

LEGO 2K Drive werd eerder dit jaar gelanceerd en bood een open-wereld racekijk op de Lego-franchise. Spelers kunnen voertuigen bouwen uit Lego-blokken, racen rond Bricklandia in een zoektocht om de Sky Trophy te verdienen en deelnemen aan verschillende minigames en zijmissies. Het ondersteunt ook cross-play.

PowerWash Simulator is de doorbraak “clean ‘em up” van FuturLab, die draait om het wassen van dingen. Je hebt verschillende spuitmonden en reinigingsvloeistoffen, terwijl elke locatie in Muckingham unieke uitdagingen biedt. Het heeft zelfs co-op ondersteuning en verschillende updates hebben locaties toegevoegd van spellen zoals Final Fantasy 7.

Tot slot is Sable een meeslepend avonturenspel, waarbij spelers de titulaire protagonist begeleiden door een overgangsrite, de wereld navigeren op een hoverbike en oude ruïnes verkennen. Zoals altijd zullen alle drie de spellen ook beschikbaar zijn voor PlayStation Plus Deluxe en Premium abonnees om te claimen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x