That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Apple, Connectiviteit, Domotica, Fotografie, Gadgets, Gaming, PC, PS Vita, PS3, PS4, Samsung, Sony, Wii U, Xbox 360, Xbox One

Daan Roosegaarde, robots en bier tijdens eerste Bright Day @ Night

Bright Day, het grootste techfestival van Nederland, organiseert voor het eerst een exclusief avondprogramma op zaterdag 24 november. Tijdens Bright Day @ Night maakt niet alleen special guest Sophia, de meest menselijke robot ter wereld, haar opwachting maar ook kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde. Daarnaast staan ook robot ANYmal, Fortnite-YouTuber Royalistic, ESL Dutch Championships en het NK Snake op het programma. Een avond vol hoogtepunten voor de echte tech lover waar zelfs de drankjes worden geserveerd door een robot. Kijk voor meer informatie op brightday.nl.

 

Daan Roosegaarde

Techkunstenaar Daan Roosegaarde is een van de speciale gasten tijdens Bright Day @ Night. Hij is bekend van bekroonde, interactieve projecten als Waterlicht, Smog Free Tower en Icoon Afsluitdijk. Zijn nieuwste project Space Waste Lab gaat op 5 oktober in wereldpremière bij Kunstlinie Almere Flevoland (KAF).

 

In zijn lezing ‘Landschappen van de Toekomst’ verteld kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde over zijn innovatieve visie en interactieve projecten waar mens, technologie en ruimte gecombineerd worden om een betere wereld te creëren.

 

Virtuele overstromingen, slimme snelwegen en smog zuigende torens; Roosegaarde trekt technologie uit het digitale om oplossingen te onderzoeken en te activeren die het dagelijkse leven in stedelijke omgevingen verbeteren. In zijn interactieve lezing verkent Roosegaarde de sociale rol van design, het belang van schoonheid en geeft hij zijn visie op de toekomst.

 

Naast Roosegaarde wordt er op Bright Day @ Night voor het eerst drank geschonken op het techfestival. Bij een bar in het bijzonder is de bediening in handen van een echte robot. Waar het leeftijdsadvies overdag 8 jaar en ouder is, daar is dat op Bright Day @ Night 16 jaar en ouder.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE