Home GamingAndroid Nieuw samenwerkingsevenement met Valkyrie Profile begonnen in Final Fantasy Brave Exvius

Nieuw samenwerkingsevenement met Valkyrie Profile begonnen in Final Fantasy Brave Exvius

by Mark van Truijen

 Square Enix Ltd., maakt bekend dat er een samenwerkingsevenement is begonnen tussen FINAL FANTASY® BRAVE EXVIUS® en de klassieke RPG VALKYRIE PROFILE®: LENNETH™, waardoor alle spelers kunnen genieten van nieuwe en spannende content. Van vandaag tot 8 november 2018 kunnen spelers op avontuur gaan in de mystieke wereld van VALKYRIE PROFILE: LENNETH. Tijdens de duur van de samenwerking is VALKYRIE PROFILE: LENNETH voor mobiele apparaten afgeprijsd naar €17,99.

Via speciale summons kunnen spelers de geliefde personages Lenneth, Freya, Arngrim, Lucian en Jelanda aan hun collecties toevoegen. Avontuurlijke spelers kunnen het tijdens het Lost City of Dipan-raid-evenement ook opnemen tegen de formidabele Barbarossa om schatten te verdienen. Daarnaast kunnen spelers van 2 tot 8 november een bezoek brengen aan de mysterieuze Tower of Lezard Valeth, waar ze nog meer beloningen kunnen veroveren.

Meer informatie over de samenwerking is te vinden op de officiële Facebook-pagina van FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS: https://www.facebook.com/ffbeen/

FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS is nu verkrijgbaar via de App Store®, Google Play en de Amazon Appstore™. De game is verkrijgbaar in zes talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees (traditioneel) en Koreaans. VALKYRIE PROFILE: Lenneth is nu verkrijgbaar via de Apple App Store® en Google Play™.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x