Home Gaming Beat Grinds His Way to Super Monkey Ball Banana Rumble als onderdeel van SEGA Pass DLC

Beat Grinds His Way to Super Monkey Ball Banana Rumble als onderdeel van SEGA Pass DLC

by Jos Vis

Als onderdeel van de SEGA Pass DLC verwelkomt Super Monkey Ball Banana Rumble de afvallige graffitikunstenaar Beat als speelbaar personage! Super Monkey Ball Banana Rumble wordt exclusief gelanceerd voor de Nintendo Switch-familie van systemen op 25 juni.

Maak je klaar om te skaten op het funky ritme met Beat terwijl hij zich aansluit bij AiAi en de bende in hun zoektocht naar de legendarische banaan! Met zijn bijgewerkte look die oorspronkelijk werd onthuld tijdens The Game Awards 2023, zal Beat speelbaar zijn in zowel de Adventure Mode als de Battle Mode, met verschillende statistieken om hem te helpen op de podia. Plus, alleen voor Beat, zullen alle in-game bananen veranderen in spuitbussen als eerbetoon aan de franchise.

Fans die de Super Monkey Ball Banana Rumble Digital Deluxe Edition kopen in de Nintendo eShop voor € 69,99, ontvangen zowel de standaardeditie van de game als de SEGA Pass, die in totaal zes extra speelbare personages bevat: Sonic, Tails, Knuckles, Amy, Axel en Beat, samen met een set van 15 bonus-items voor SEGA-personages.

De SEGA Pass is ook verkrijgbaar als aparte aankoop voor € 24,99, dus degenen die voor de Digital Deluxe Edition kiezen, besparen op de bundel! Individuele personagepakketten zijn ook verkrijgbaar voor € 4,99 per stuk. Alle content wordt de komende maanden uitgebracht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x