Home Gaming Neural Shock nu beschikbaar op Steam

Neural Shock nu beschikbaar op Steam

by Marc Beers

Indie game-ontwikkelaar en uitgever Hardwired Studios kondigt met trots de release aan van Neural Shock, een uniek Tower Defense-spel dat je uitdaagt om de wereld te zuiveren van afschuwelijke en bloeddorstige wezens door gebruik te maken van torentjes, vallen, verstand en wapens . In deze debuutrelease kun je kiezen uit verschillende klassen met unieke speelstijlen en meer dan 20 verschillende torentjes en vallen.

Bekijk de trailer van Neural Shock hieronder:

In Neural Shock, een mix van Tower Defense en actie-RPG, betreed je een duistere, futuristische wereld vol pixel-art geweld. Als huurling van Armorion in het jaar 2325, infiltreer je de onderzoeksfaciliteit van CyTech om gemuteerde klonen te bestrijden. Met een metalen soundtrack en strategische gameplay, bouw je torentjes en vallen om de vijandige exemplaren te stoppen en de productie van nieuwe klonen te beëindigen. Bereid je voor op een intense strijd in deze spannende sciencefictionsetting.

Belangrijkste kenmerken:

  • Boeiende Tower Defense-puzzels: unieke Tower Defense-missies in een boeiende, donkere en futuristische wereld, aangevuld met boeiende zijmissies die vlijmscherpe zintuigen en verstand vereisen om op de meest optimale manier te voltooien.
  • Op level gebaseerde karakter- en teambuilding: kies je favoriete klasse, duik in de met monsters gevulde wereld en roei de afschuwelijke wezens uit om een ​​level omhoog te gaan en je optimale build te creëren. Dit kun je doen door je te specialiseren in verschillende wapen-, geschuts- en valbeheersingsvaardigheden en de beste ondersteunende vaardigheden te selecteren voor jouw speelstijl. Naast het bouwen en verbeteren van je torentjes, kun je je hoofdpersonage besturen en de torentjes helpen bij het doden van de vijanden. Op dit moment zijn Sniper en Engineer de speelbare klassen. De Sniper-klasse is bedoeld voor spelers die op zoek zijn naar meer actie en manoeuvreren, terwijl de talentenboom van de Engineer een meer traditionele Tower Defense-gameplay biedt.
  • Visceraal Pixel-Art-geweld: Tientallen verschillende manieren waarop elk monster zijn maker kan ontmoeten, variërend van versnipperd, geëlektrocuteerd of verbrand worden, gevisualiseerd en geanimeerd met knapperige pixelart-graphics die niets verbergen. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je nieuwe manieren ontdekt om de moordzuchtige vijanden uit te roeien die in deze wrede wereld rondlopen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x