Home GamingAndroid WIN!! Maak kans op een OPPO A17, Enco Buds 2, Band 2

Zo, heb ik je aandacht? Check anders even het bijgevoegde videotje voor meer uitleg. Maar je leest het goed, je maakt bij ons kans op de OPPO A17, De OPPO Enco Buds 2 en de OPPO Band 2. Dit allemaal voor ons jubileum. Enige dat jij hoef te doen is: – ons te volgen op Facebook of Mark te volgen op tiktok
– een mailtje sturen naar redactie@thatsgaming.nl laten weten hoeveel jaar wij volgend jaar bestaan(10)

Hier wat mooie details waarom deze producten misschien perfect bij jou passen!

  • De nieuwste A-smartphoneserie van OPPO heeft een 50MP-camera en royale 5000mAh-batterij met lange levensduur, waardoor de OPPO A17 een allround smartphone-ervaring biedt voor het dagelijkse leven.
  • De trendy OPPO Band 2 wearable is uitgerust met een ultrahelder groot scherm en is voorzien van kleurrijke wijzerplaten, een tweekleurig bandontwerp en een breed scala aan verbeterde professionele slaap-, sport- en gezondheidsfuncties.
  • De nieuwe OPPO Enco Buds2 in-ears bieden geoptimaliseerde geluidsprestaties voor ultiem muziekgenot en ongestoord bellen. De oplaadcase biedt tot wel 28 uur aan speeltijd. Wanneer de batterij leeg is, kan deze in rap tempo worden opgeladen aan de hand van OPPO’s SUPERVOOC-snelladen. Zo kunnen de oortjes alweer een uur mee na 10 minuten opladen. In combinatie met binaurale lage latentie met Bluetooth 5.2-transmissie, IPX4-waterbestendigheid, slimme bedieningselementen, waaronder double tap camerabediening, zijn de Enco Buds2 de ideale oortjes voor dagelijks gebruik.

Je mag de actie altijd delen, dat wordt zeker gewaardeerd.

@mighty_mark86

Namens @OPPO Nederland mogen wij leuke dingen weg geven. de Oppo A17, enco buds 2, band 2. enige dat je hoef te doen is te vertellen hoeveel jaar That’s Gaming volgend jaar bestaat!)(10). let’s good!! #giveaway #weggeef #prijs #prijzen #win #oppoencobuds2 #oppoband2 #oppoa17

♬ origineel geluid – Mark

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: