Home Featured Ubisoft Forward Trailer bevestigd de onthulling voor Avatar: Frontiers of Pandora

Ubisoft Forward Trailer bevestigd de onthulling voor Avatar: Frontiers of Pandora

by Mark van Truijen

Na het overslaan van E3 2023 kort voor de annulering, zal Ubisoft deze maand een speciale showcase organiseren. Ubisoft Forward keert terug op 12 juni om 10.00 uur PDT, en een nieuwe trailer bevestigt live onthullingen voor Assassin’s Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora en The Crew Motorfest. Bekijk het hieronder.

Er is echter nog een niet-aangekondigde titel die waarschijnlijk aanwezig zal zijn. De uitgever zei eerder dat ze een “grote” game zouden uitbrengen vóór april 2024, dus dit zou het kunnen zijn. Geruchten suggereren dat het de nog onbenoemde Star Wars-titel van Ubisoft Massive is, hoewel er naar verluidt geen goede voortgang wordt geboekt en het te ambitieus is om dit fiscale jaar uit te brengen. Toch zou het kunnen verschijnen.

Eén ding is zeker – we zullen Prince of Persia: The Sands of Time Remake niet te zien krijgen, wat vertragingen heeft opgelopen en zich momenteel in de conceptfase bevindt. Andere titels die mogelijk kunnen verschijnen zijn XDefiant, Skull and Bones, Rainbow Six Mobile en The Division Heartland. Blijf ondertussen op de hoogte voor meer details.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: