Home Gaming Warhammer 40,000: Rogue Trader trapt de beta af met nieuwe trailer

Warhammer 40,000: Rogue Trader trapt de beta af met nieuwe trailer

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar Owlcat heeft aangekondigd dat de bèta van de aankomende RPG Warhammer 40,000: Rogue Trader nu live is. Naast de lancering van de bèta heeft de studio ook een nieuwe trailer voor het spel uitgebracht, waarin een voorbeeld wordt getoond van de grote keuzevrijheid die spelers zullen hebben in Warhammer 40,000: Rogue Trader. Bekijk het hieronder.

De nieuwe bèta van Warhammer 40,000: Rogue Trader stelt spelers in staat om de aankomende RPG vanaf het allereerste begin te spelen. Het bevat een proloog en Act 1, in tegenstelling tot de alpha van het spel die direct van start ging met Act 2. De bèta voor de RPG zal doorgaan tot Act 3 en spelers meenemen naar de duistere stad Commorragh, waar de Drukhari wonen.

Naast andere functies zoals een nieuwe Space Marine-bondgenoot, brengt de bèta ook personagecreatie met zich mee, evenals tutorials die je vertrouwd maken met de gameplay. De bèta brengt ook een reeks andere nieuwe functies met zich mee, waaronder updates van de gebruikersinterface, nieuwe visuals, een herziening van de ruimtegevechten en voortgang voor je voidship.

Warhammer 40,000: Rogue Trader komt naar pc en spelconsoles, maar heeft nog geen vaste releasedatum.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: