Home Gaming The Star Named EOS krijgt trailer

The Star Named EOS krijgt trailer

by Jos Vis

Ontwikkelaar Silver Lining Studio en uitgever PLAYISM waren verheugd om de nieuwste glimp van hun avontuurlijke puzzelspel, The Star Named EOS, te delen tijdens de live-uitzending van INDIE Live Expo, de eerste Japanse online digitale indiegame-showcaseserie. De nieuwe trailer voor het levendige first-person verhaal werpt meer licht op de hoofdrolspeler van de game, Dei, en de afwezige moeder wiens voetsporen hij probeert te volgen, terwijl ook wordt bevestigd dat de game deze zomer wordt gelanceerd op Steam, Epic Games Store, Humble Store, GOG, Nintendo Switch, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De trailer onthulde ook de belangrijkste stemacteurs die waren gecast voor de rol van Dei’s moeder: de Japanse uitvoering werd verzorgd door Aoi Yuki, bekend van haar werk in Persona 5 en Genshin Impact, terwijl de Engelse uitvoering werd verzorgd door Suzie Yeung, die stem gaf aan fan-favoriet Yuffie Kisaragi in Final Fantasy VII Remake en FFVII Rebirth. Voor de Chinese vertaling wordt Dei’s moeder ingesproken door Shandy Ma, die de stem was voor meer dan 20.000 commercials en tv-programma’s. Een speelbare demo met bijgewerkt stemtalent is nu beschikbaar op Steam.

The Star Named EOS, het vervolg op de indie-lieveling Behind the Frame van Silver Lining Studio, is een verhaalgedreven puzzelspel waarin fotografie centraal staat. Sinds hij jong was, ontving Dei regelmatig brieven van zijn moeder als ze op reis was, en bij elke brief stond een prachtige foto van de locatie die ze bezocht.

Op een dag merkt Dei iets vreemds op in een van de foto’s die ze heeft achtergelaten, en alles wat hij had geloofd wordt in twijfel getrokken. Nu, geleid door de stem van zijn moeder diep in hem, is het tijd voor Dei om op eigen houtje op pad te gaan om de waarheid over zijn familie te ontdekken en het verleden onder ogen te zien.

Duik in een prachtige, handgetekende wereld en leg de vluchtige momenten vast die iemands leven bepalen. Maak oude foto’s opnieuw en ontdek de lang verloren gewaande waarheid van een familiemysterie, terwijl gefragmenteerde herinneringen je zullen helpen een liefde te vinden die lang niet is gerealiseerd. Met een perfecte mix van een prachtige, fantasierijke kunststijl en verhaalgerichte puzzelgame-mechanica, neemt The Star Named EOS je mee op een oogverblindende, fantastische reis van herinneringen en identiteit.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x