Home Gaming Bekijk dit op Monument Valley geïnspireerde, ontspannende puzzel-indie-avontuur

Bekijk dit op Monument Valley geïnspireerde, ontspannende puzzel-indie-avontuur

by Jos Vis

Er rest nog minder dan een maand tot de release van Aarik and the Ruined Kingdom, gepland voor 20 juni! Na jaren van toegewijd werk is ontwikkelaar Richard Kirk klaar om een puzzelavonturenspel te onthullen dat spelers belooft te boeien met zijn unieke mix van magie en strategie.

Aarik and the Ruined Kingdom biedt spelers een unieke ervaring met innovatieve gameplay-functies. Naarmate spelers verder komen, kunnen ze objecten verplaatsen en draaien en zelfs hun zicht draaien om nieuwe oplossingen voor puzzels te vinden.

Onderweg ontmoet Aarik wezens en vindt hij voorwerpen die spelers moeten gebruiken om de complexe uitdagingen te overwinnen die in deze betoverende wereld te wachten staan. Volg de gezinsvriendelijke reis van Prins Aarik terwijl hij zijn gebroken wereld herstelt en zich herenigt met zijn moeder. Verken adembenemende plekken terwijl hij navigeert door weelderige bossen, mystieke toendra’s en ruïnes vol verborgen geheimen! Gebruik de kroon van je vader, versierd met vier krachtige edelstenen, om de wereld om je heen te manipuleren en paden te ontdekken die hem dichter bij zijn familie leiden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x