Home Gaming Yogscast Games toont Dungeons & Degenerate Gamblers

Yogscast Games toont Dungeons & Degenerate Gamblers

by Jos Vis

Yogscast Games onthult Dungeons & Degenerate Gamblers. Door een unieke draai te geven aan een klassiek kaartspel en kaarten uit zowel het echte leven als andere kaartspellen te combineren, is Dungeons & Degenerate Gamblers absoluut een titel die fans van deckbuilders zullen willen spelen en beheersen.

Het avontuur begint in een taverne vol met ruige spelers, waar iedereen een heel andere versie van traditioneel Blackjack speelt. Spelers zullen dit nieuwerwetse kaartspel moeten uitproberen om de hebzuchtige kapitalisten uit te schakelen die de Blackjack-verslaafde stedelingen uitbuiten.

Met een verzameling van meer dan 250 kaarten, waarvan sommige extreem raar en prachtig en elk met hun eigen speciale effecten, belooft elke nieuwe run nuance terwijl spelers verschillende kaartspellen bouwen en experimenteren met strategieën. Het voltooien van een run ontgrendelt ook nieuwe starterdecks die verschillende speelstijlen vereisen, waardoor ze hun decks in nieuwe en interessante richtingen kunnen sturen. Zullen ze de bedrijfshel ontketenen met de Business Card, of een mystieke chaos aanrichten met Tarotkaarten? De keuze is aan hen en zal uiteindelijk hun succes bepalen.

Voor spelers die hun geluk willen beproeven, is het team verheugd te kunnen meedelen dat er nu een speelbare demo beschikbaar is op Steam. Daarnaast zullen Dungeons & Degenerate Gamblers in juni ook deel uitmaken van de Steam Next Fest-line-up, dus er is volop gelegenheid om te zien wat er op het spel staat.

Dungeons & Degenerate Gamblers is sinds september 2021 in ontwikkeling en sindsdien zijn verschillende prototypes en demo’s enorm populair gebleken. Sinds de vroege ontwikkeling is de game geëvolueerd op het gebied van visuele stijl, en vandaag de dag verschijnt het met een nieuw likje verf na een kunstrevisie van de gevierde Yogscast-artiesten Harry, Nina-Serena en Jack. Als zodanig kunnen spelers die in de demo duiken praktisch het muffe bier, de lichaamsgeur en de vochtige stank ruiken die uit de groezelige taverne-omgeving van het spel komen.

“Vanaf het moment dat we het voor het eerst zagen, wisten we dat er iets heel speciaals was aan Dungeons & Degenerate Gamblers, dus ik ben opgelucht dat we eindelijk over onze samenwerking kunnen praten”, zegt Simon Byron, managing director van Yogscast Games. “Het was een echte samenwerking tussen ons en Purple Moss Collectors en een echte eer om Mike te helpen de game tot leven te brengen. Nu de demo live is, kan ik niet wachten tot spelers de ongelooflijke variant van Dungeon & Degenerate Gamblers op een klassieke kaartspelregelset ervaren, wat resulteert in een fantastisch roguelike deckbuilding-avontuur als geen ander. Ja, inclusief die.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x