Home Gaming subROV: Underwater Discoveries, duikt vandaag in Steam Early Access

subROV: Underwater Discoveries, duikt vandaag in Steam Early Access

by Jos Vis

Ontwikkelaar sqr3lab nodigt je uit om naar de bodem van de oceaan te duiken in zijn diepzee-verkenningssimulatiespel, subROV: Underwater Discoveries, nu beschikbaar in Steam Early Access. Spelers kunnen nu vanuit het comfort van hun huis achter het bedieningspaneel van een onderzeeër op afstand bediend voertuig (ROV) zitten en echte duiken simuleren die eerder zijn gemaakt door oceanografische instellingen over de hele wereld.

“Het is geweldig om dit project eindelijk met spelers te delen”, zegt José Luis González Castro, oprichter van sqr3lab. “Hoewel deze Early Access-lancering nog maar het begin is voor subROV, hoop ik dat spelers er vanaf kunnen komen met dezelfde intriges en fascinatie voor oceaanonderzoek die ik al zoveel jaren heb.”

In subROV: Underwater Discoveries brengen spelers onbekende gebieden in kaart, bemonsteren hydrothermale bronnen, vinden scheepswrakken, bestuderen aquatische soorten variërend van vissen tot koraal, en meer! Ervaard door de mysterieuze diepten van de oceaan, combineert de game realisme met intuïtieve bediening om een werkelijk unieke benaderbare subsimulatie te creëren. Met steun van het Bermuda Institute of Ocean Sciences en het Schmidt Ocean Institute, en met gedeeltelijke financiering van een BIO-OCE-beurs van de National Science Foundation, beginnen spelers aan duiken op basis van echte oceanografische expedities en ervaren ze onderwaterverkenning op een manier waarop maar weinig mensen eerder hebben.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: