Home Gaming Alterium Shift-demo krijgt update

Alterium Shift-demo krijgt update

by Jos Vis

Gravity Game Arise kondigt aan dat de nieuwe bijgewerkte demo van “Alterium Shift”, de JRPG ontwikkeld door Drattzy Games LLC en gepubliceerd onder het Gravity Indie Games-label, is uitgebracht op Steam.

De nieuwe demo, die nog in ontwikkeling is, kreeg een korte preview op Pax West 2022 in Seattle, waar hij geweldige reacties kreeg van iedereen die hem probeerde en werd geprezen in een recensie op NintendoLife. Sindsdien is de gemeenschap, tot grote vreugde van zowel de ontwikkelaar als de uitgever, gestaag gegroeid.

  • De nieuwe demo is in wezen een volledige bewerking van de oude demo met uitgebreide inhoud en verhaal en veel geweldige nieuwe functies!
  • Voordat welk personage je bestuurde, werd gekozen door welk personage als eerste viel in de strijd tegen je leraar Dolion, waardoor het nogal moeilijk werd om te proberen bepaalde personages te spelen. Nu kunnen spelers elk van de personages vrij onderzoeken voordat ze aan de demo beginnen.
  • Elke speler heeft nu ook zijn eigen unieke kaartvaardigheden waarmee elk van hen toegang heeft tot nieuwe avontuurlijke wegen.
  • Bovendien hebben de spelers nu meer opties voor het selecteren van dialogen die van invloed zijn op de resultaten van gesprekken, een nieuwe toegankelijke wereldkaart, zodat spelers een glimp kunnen opvangen van de wereld die ze gaan verkennen en hun plaats daarin, meer gebieden om te verkennen en veel verbeteringen en reparaties.

Zowel Drattzy als Gravity Game Arise hopen dat eerdere spelers blij zullen zijn met deze verbeteringen en dat nieuwe spelers van dit nieuwe avontuur gaan houden en graag meer willen zien, want er komt nog meer aan. Deze update is slechts de eerste stap naar een Early Access-release volgend jaar en de uiteindelijke game zelf. Zorg ervoor dat je je verlanglijst op stoom zet en volg de ontwikkelaars terwijl ze regelmatig nieuwe stukjes van de wereld delen terwijl deze begint samen te komen. Er komt nog veel meer met tonnen verrassingen en een gedenkwaardig verhaal om te spelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: