Home GamingAndroid Stardew Valley uit op Android

Stardew Valley uit op Android

by Jos Vis

Chucklefish en ConcernedApe kondigen de komst van de lente aan met de lancering van hun vriendschap-en-landbouw-simulator Android vandaag.

De mobiele versie is gemaakt door ontwikkelaar The Secret Police. Stardew Valley op Android is ook te spelen in het Koreaans, Italiaans, Frans en Turks bij de lancering, waardoor het totale aantal ondersteunde talen op 10 komt te staan! Deze talen komen ook naar de iOS-versie (en consoles) in een toekomstige update.

Spelkenmerken

Creëer de boerderij van je dromen: verander je overwoekerde velden in een levendige en rijke boerderij!
Leer van het land te leven: voed dieren op of ga vissen. De keuze is aan jou…
Word een deel van de lokale gemeenschap: Pelican Town is de thuisbasis van meer dan 30 inwoners waarmee je vrienden kunt maken!
Maak kennis met een speciaal iemand: met 12 inwoners tot op heden kun je zelfs iemand vinden om een ​​gezin mee te stichten!
Ontdek de enorme, mysterieuze grotten: ontmoet gevaarlijke monsters en waardevolle schatten diep onder de grond!
Aanpassen: Er zijn honderden opties voor karakter en woondecoratie om uit te kiezen!

Nieuwe mobielspecifieke functies

Sinds de iOS-lancering van Stardew Valley heeft The Secret Police veel verbeteringen en nieuwe functies toegevoegd aan het spel, waaronder:

Bespaar op elk moment – zelfs wanneer u de app sluit!
Pinch-zoomfunctionaliteit, waarmee spelers handig kunnen inzoomen om Junimos op te sporen of uit te zoomen om een ​​volledig beeld van hun boerderij te krijgen
Nieuwe besturingssystemen, waaronder virtuele joystick en onzichtbare joystickopties, knop voor actie / aanval, verbeterde automatische aanval en Joypad-aanpassingsgereedschap met volledige aanpassing van uw schermbedieningen

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x