Home Gaming Trailer ‘Buildings Have Feelings Too!’

Trailer ‘Buildings Have Feelings Too!’

by Jos Vis

Denk je dat je city buidling games kent? Denk nog eens na! Merge Games en indie-ontwikkelaar Blackstaff Games introduceerde de ultra-eigenzinnige city-sim, Buildings Have Feelings Too! in 2018 en zijn trots om terug te zijn met nieuwe informatie en een gloednieuwe ’tweede debuut’-trailer!

Geselecteerd als een van de gemarkeerde Indie-titels van Microsoft voor GDC 2019 komtnaar Windows, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch in de zomer van 2019.’Buildings Have Feelings Too!’ brengt de stad tot leven en maakt van haar inwoners een valuta. Laat je stad uitgroeien tot een bruisend grootstedelijk centrum met een scala aan winkels, kantoren, entertainment en voorzieningen, maar zorg ervoor dat je stad goed gedijt of je loopt het risico dat je gebouwen voorgoed worden afgebroken. Hoe ga je reageren op verandering als je gebouwen ook gevoelens hebben?

Stel je een stad voor waar gebouwen kunnen lopen en met elkaar kunnen praten. Elk heeft zijn eigen aspiraties, hoop en angsten. Meestal proberen ze gewoon met elkaar om te gaan en de dag door te komen. Buildings Have Feelings Too! is een stadmanagementspel met karakter. Spelers moeten hun stad laten groeien en er tegelijkertijd voor zorgen dat de afzonderlijke gebouwen goed gedijen, of het risico lopen dat ze voor altijd worden gesloopt.

Naarmate de tijd voortschrijdt, kunnen nieuwe industrieën worden onderzocht en nieuwe architectonische wonderen worden gebouwd. Op hun beurt kunnen gebeurtenissen in de wereld ertoe leiden dat gebouwen falen en bedrijven failliet gaan. Spelers moeten nieuwe manieren ontdekken om aan de behoeften van hun stad te voldoen. Dit kan inhouden dat je een gebouw moet renoveren of gewoon bij de hand moet pakken en het naar een leuker deel van de buurt moet verplaatsen.

Naarmate spelers vorderen, kunnen ze hun stad laten groeien, waardoor meerdere buurten mogelijk zijn. Specialistische gebieden, zoals drukke financiële knooppunten of bruisende theaterdistricten, zijn beschikbaar. Extra gelaagde attributen zoals elektriciteitsvoorziening, geluidsoverlast en transport zorgen voor meer complexiteit en uitdagingen voor spelers.

Kenmerken

Ontdek en rust een breed scala van bedrijven uit het Victoriaanse tijdperk tot op de dag van vandaag.
Word vrienden met een reeks gebouwen, elk met hun eigen ambities, verwachtingen en angsten.
Pas de indeling van je stad aan door gebouwen te verplaatsen en vind de perfecte combinatie om je stad te laten groeien.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: