That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC

The Red Strings Club uit voor Nintendo Switch

Ontwikkelaar Deconstructeam heeft de veelgeprezen The Red Strings Club op Nintendo Switch uitgebracht.The Red Strings Club is een cyberpunk verhalende ervaring dat over het lot en geluk gaat met het uitgebreide gebruik van aardewerk, bartending en het nabootsen van mensen aan de telefoon om een ​​zakelijke samenzwering neer te halen.

De altruïstische corporatie Supercontinent Ltd. staat aan het begin van de release van Social Psyche Welfare: een systeem dat depressie, woede en angst uit de samenleving zal elimineren. Echter, de barman van een clandestiene club en een freelance hacker beschouwen deze evolutie niet als een verbetering, maar als een hersenspoeling. Naast onwetende werknemers van het bedrijf en een kwaadaardige empathie-android, zal het duo alle touwtjes in handen nemen om dit plan ten val te brengen.
 
Deconstructeam was voor het eerst te zien op de Indie-gamescène met Gods Wel Be Watching uit 2014, een gameproproject met partner Devolver Digital. De eerste inspanning van het team ging verder en kreeg lovende kritieken voor zijn gedurfde verhalende en onorthodoxe benadering van het point-and-click-avonturengenre. Het team heeft zijn werk voortgezet met opmerkelijke inzendingen in de grootste game-jamwedstrijden ter wereld, waarbij een paar van deze experimenten samenkomen om The Red Strings Club te vormen.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE