Home GamingAndroid Sonic Dash overtreft mijlpaal van 500 miljoen downloads, terwijl fans 30e verjaardag van Sonic the Hedgehog vieren

Sonic Dash overtreft mijlpaal van 500 miljoen downloads, terwijl fans 30e verjaardag van Sonic the Hedgehog vieren

by Jos Vis

SEGA of America, Inc. heeft vandaag aangekondigd dat de populaire mobiele game Sonic Dash een belangrijke mijlpaal op mobiele apparaten heeft bereikt. Sinds de eerste lancering in 2013 is de game wereldwijd meer dan 500 miljoen keer gedownload. Het eindeloze rennerspel, waarin de beroemde blauwe egel de hoofdrol speelt, rent, rent, springt en ronddraait door verbluffende 3D-omgevingen, is de meest gespeelde mobiele Sonic-game ooit!

De belangrijkste mijlpaal van Sonic Dash valt ook tijdens het 30-jarig jubileum van Sonic the Hedgehog, dat SEGA viert met fans over de hele wereld! Van het kleine mobiele scherm tot het zilveren scherm, de Blue Blur verovert nog steeds de harten van het publiek. Vorig jaar werd de eerste live-action film uitgebracht van Sonic the Hedgehog, en nu wordt naar verwachting volgend jaar in 2022 het volgende hoofdstuk van Sonic the Hedgehog 2 uitgebracht.

Takashi Iizuka van Sonic Team: “Het behalen van meer dan 500 miljoen downloads is een enorm bewijs van het uithoudingsvermogen van het merk Sonic en de echt leuke, tijdloze gameplay van Sonic Dash. We waarderen onze trouwe fans en onze samenwerking met zowel Apple als Google voor hun blijvende ondersteuning bij het presenteren van Sonic Dash in de App Stores. Deze mijlpaal had niet op een beter moment kunnen worden bereikt!”

SEGA HARDlight’s Studio Director, Neall Jones: “We blijven ons verbazen over de trouwe fans van Sonic Dash en hoe de game nog steeds elke maand miljoenen nieuwe downloads genereert. Hartelijk dank aan alle Sonic Dash-fans. je met nieuwe en innovatieve in-game-evenementen gebouwd rond het steeds groter wordende Sonic-universum, voor de komende jaren.”

Sonic Dash is ontwikkeld door HARDlight, een studio van SEGA of Europe. De studio zit ook achter een andere razend populaire mobiele multiplayer-runner: Sonic Forces. HARDlight produceert regelmatig evenementen in Sonic Dash, met samenwerkingen met zeer erkende IP. Vanaf vrijdag 17 september kunnen fans ook deelnemen aan een speciaal evenement in Sonic Dash, ter ere van deze mijlpaal van 500 miljoen.

Om op de hoogte te blijven van Sonic the Hedgehog-nieuws, volg Sonic op Twitter en Instagram, vind hem leuk op Facebook en abonneer je op het Twitch-kanaal en het YouTube-kanaal. Vergeet ook niet de SEGA e-shop op shop.sega.com te bezoeken voor nieuwe en exclusieve producten voor de ultieme SEGA-fan.

Download Sonic Dash gratis in de App Store of Google Play.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: