Home Gaming Muse laat je hun songs beleven in Virtual Reality met Synth Riders

Muse laat je hun songs beleven in Virtual Reality met Synth Riders

by Jos Vis

Synth Riders nodigt spelers uit om met Muse mee te gaan op een interstellaire rockreis door de grootste hits van de band. Muse keert terug naar deze fan-favoriete VR-ritmegame met een speciaal pakket van 5 nummers, waaronder bestverkochte nummers zoals “Starlight”, “Uprising” en “Madness”. De nieuwe collectie is nu beschikbaar op Oculus Quest en Steam (met PSVR over twee weken), met vijf betaalde DLC-nummers en een unieke visuele ervaring voor “Starlight”. Het pakket zal ook worden opgenomen in een speciale fysieke editie op PlayStation VR, die naar verwachting op 12 november via Perp Games wordt uitgebracht.

“Muse Music Pack” is de zesde muziekbundel voor Synth Riders, een VR-ritmespel dat bekend staat om zijn freestyle-dansende gameplay en unieke visuele ervaringen. Het nieuwe pakket is een eerbetoon aan deze ongelooflijke Britse electro-rockers, met vijf nummers, waaronder hun bestverkochte single aller tijden, en die twaalf jaar van hun carrière beslaan. Beïnvloed door elektronische, progressieve en glam rock, mengt de band deze stijlen in een echt onderscheidend Muse-geluid, aangevuld met de stijgende zang van Matt Bellamy.

In navolging van de eerdere ervaring met Muse’s “Algorithm”, bevat het pakket een gloednieuwe Synth Riders Experience, op maat gemaakt voor Muse’s enorme hit “Starlight”. Spelers worden uitgenodigd om zich onder te dompelen in de artistiek gedreven visuals die zijn geïnspireerd door deze epische intergalactische rockballad, en de game zicht, geluid en beweging te laten samensmelten tot iets echt unieks.

YouTube video


“Het is ongelooflijk inspirerend om weer met Muse te kunnen werken. Ze passen perfect bij Synth Riders vanwege hun geluid – als je over de rails rijdt om de zang te evenaren, is de combinatie opwindend en emotioneel. Voor de Experience gaf onze creatieve interpretatie van de songtekst ons de vrijheid om een ​​heel sterrenstelsel van deeltjes, abstracte beelden en zelfs een zwart gat te verkennen!”
Abraham Agüero – Creatief Directeur Kluge Interactive

Kluge Interactive, de ontwikkelaar van Synth Riders, kondigt ook met trots een samenwerking aan met Perp Games (een gerenommeerde uitgever van Moss, Vader Immortal: A Star Wars VR Series en meer) om een ​​fysieke versie van de game naar PlayStation te brengen VR, beschikbaar op 12 november en gebundeld met het gloednieuwe “Muse Music Pack” en spannende extra’s.

“Synth Riders is een van de best beoordeelde PSVR-games ooit en absoluut geliefd bij iedereen die het speelt. We zijn enorm verheugd dat de Physical Edition ook dit geweldige nieuwe Muse Music Pack zal bevatten, dat fans van fysieke games inderdaad een heel speciale doos zal bieden.”
Rob Edwards, algemeen directeur bij Perp Games

Met de toevoeging van het “Muse Music Pack” bevat de soundtrack van Synth Riders nu 54 gratis en 30 DLC-nummers, allemaal speelbaar in Multiplayer op PCVR en Quest, en in verschillende moeilijkheidsgraden en modi in het spel. Oculus Quest-bezitters die de game nog niet hebben gespeeld, kunnen hem gratis uitproberen in de demo die beschikbaar is op App Lab, met 5 nummers met alle modifiers.

Het “Muse Music Pack” wordt vandaag gelanceerd op Oculus Quest (cross-buy met Rift), Steam en Viveport, gevolgd door de PlayStation VR-release gepland voor 29 september. Alle vijf de nummers kunnen afzonderlijk worden gekocht met 20% korting.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x