Home Gaming THQ Nordic is 10 jaar geworden en dat gaan ze vieren!

THQ Nordic is 10 jaar geworden en dat gaan ze vieren!

by Jos Vis

THQ Nordic viert dit jaar zijn 10e verjaardag en ze gaan er een digitaal feest van maken: kom naar hun eerste digitale showcase op 17 september om 21.00 uur. Het wordt gestreamd op YouTube, Twitch en Steam. Ze geven JOU ook een cadeautje: claim twee gratis spellen en bewaar ze voor altijd. Details hieronder.

Officiële THQ Nordic Channels om de Showcase te bekijken:

De Showcase wordt gepresenteerd door Geoff Keighley, uitvoerend producent en gastheer van The Game Awards. Op de THQ Nordic Showcase worden zes nieuwe game-aankondigingen gedaan op een reis door tijd en ruimte. Wees getuige van de terugkeer van legendarische franchises, waar de fans tientallen jaren wachten op een nieuwe aflevering, vervolg op geliefde games en nieuwe originele IP’s. Ze hopen dat jullie er klaar voor zijn, kinderen! Naast deze zes aankondigingen zal nieuwe informatie en beeldmateriaal voor Open-World-Sci-Fi-Fantasy RPG ELEX II worden getoond en zullen de ontwikkelaars van CRPG Expeditions: Rome een update geven en laten zien waar ze aan hebben gewerkt.

YouTube video


Publisher Week op Steam inclusief gratis games
Onderdeel van ons 10-jarig jubileum is een uitgeversverkoop van een week op Steam van 16 tot 23 september 2021, inclusief alle games en franchises van THQ Nordic. Verwacht de beste deals tot nu toe voor games als Destroy All Humans!, Biomutant, Wreckfest, Desperados III, SpongeBob Battle for Bikini Bottom: Rehydrated, Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, de Darksiders-serie, SpellForce-serie en nog veel meer.

Twee games zijn gratis te claimen en kunnen voor altijd worden bewaard:
De Titan Quest Anniversary Edition is een remaster van de veelgeprezen Action-RPG en bevat de uitbreiding “Immortal Throne”. Haal je sandalen op de grond van Griekenland, Egypte en op Aziatische bodem en hack en versla je een weg door hordes monsters om uiteindelijk de Titans te stoppen. Ben jij de held die het tij kan keren in een epische strijd die het lot van zowel mensen als goden zal bepalen? Claim de Titan Quest Anniversary Edition tussen 16 en 23 september gratis en bewaar deze voor altijd.
https://store.steampowered.com/app/475150/Titan_Qu…

Het tweede gratis spel is Jagged Alliance Gold Edition. Deze game is een echte legende en combineert strategie, turn-based tactieken en RPG-elementen in een van de beste games ooit gemaakt. Neem het bevel over een elite huurlingenbureau en help de mensen van Metavira om hun eiland terug te winnen. Verover sectoren, train een militie, breng de economie op gang en bevrijd Metavira! Claim de Jagged Alliance Gold Edition tussen 16 en 23 september gratis en bewaar deze voor altijd.
https://store.steampowered.com/app/283270/Jagged_A…

Alle goede dingen komen in drieën, dus er is nog een game gratis gedurende een weekend: de veelgeprezen tactische stealth-game Desperados III is gratis te spelen van 16 september tot 20 september.
https://store.steampowered.com/app/610370/Desperad…

Extra verkopen
Van 14 tot en met 28 september kun je geweldige kortingen vinden op THQ Nordic Games op de Xbox Marketplace en op Google Stadia. Bezitters van een Nintendo-apparaat kunnen tussen 16 en 29 september THQ Nordic Games voor minder krijgen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: