Home GamingNintendo Switch Shin Megami Tensei Ports mogelijke aankondiging onderweg voor Xbox, Switch, en PC

Shin Megami Tensei Ports mogelijke aankondiging onderweg voor Xbox, Switch, en PC

by Mark van Truijen

Fans van de Atlus-franchise hebben vaak geklaagd over hoe de ontwikkelaar omgaat met de releases van zijn series, vaak beperkt tot één platform. Maar zoals blijkt uit recente Persona-releases, stapt de ontwikkelaar duidelijk in de multiplatformarena. Interessant genoeg lijkt het erop dat Shin Megami Tensei ook in de nabije toekomst op meerdere platforms kan worden uitgebracht.

Dat is volgens een gerucht dat afkomstig is van 4chan (via Reddit), waarin een afbeelding lijkt te zijn gelekt die aankomende releases bevestigt voor meerdere Shin Megami Tensei-games op Xbox, PC en Nintendo Switch. Een daarvan is Shin Megami Tensei 5, dat in november 2021 werd uitgebracht voor de Nintendo Switch en volgens het gerucht naar Xbox Series X/S, Xbox One, Windows, Steam en Game Pass gaat.

Dan zijn er nog Shin Megami Tensei 4 en zijn directe vervolg Shin Megami Tensei 4: Apocalypse, die oorspronkelijk werden uitgebracht voor de 3DS en volgens de lek naar de eerder genoemde platforms en de Nintendo Switch komen. Ondertussen komt Shin Megami Tensei 3: Nocturne HD, dat in 2021 werd uitgebracht voor PS4, Switch en PC, volgens het gerucht ook naar Xbox.

Het lek beweert dat al deze aankondigingen op 6 mei zullen worden gedaan, wanneer Atlus de 30e verjaardag van de serie viert. Opmerkelijk genoeg wordt er geen melding gemaakt van PlayStation-releases voor een van de titels (behalve SMT 3, die al op PS4 staat).

Zoals altijd bij elk onbevestigd gerucht, moet dit voorlopig met een korreltje zout worden genomen. We houden echter nieuwe details in de gaten, dus blijf op de hoogte voor meer updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: