Home Gaming Sherlock Holmes Chapter One komt 16 november

Sherlock Holmes Chapter One komt 16 november

by Jos Vis

Frogwares heeft de releasedatum van Sherlock Holmes Chapter One aangekondigd met een nieuwe trailer. Een jonge Holmes merkt dat hij infiltreert in de meer afstammelingen en weelderige kringen van Cordona’s samenleving. En zoals altijd zijn het niet alleen thee en koekjes waar deze elite zich te veel aan overgeeft.

YouTube video


De ontwikkelaars hebben ook een uitgebreide gameplay-diepduikvideo met commentaar gepubliceerd. Krijg een voorproefje van de openingsmissie en kijk dieper in op bepaalde functies van het spel – zoals het Mind Palace, het herenhuis van de familie Holmes, hoe gevechten verlopen en ook de verschillende moeilijkheidsgraden waarmee je bepaalde elementen kunt aanpassen of zelfs uitschakelen zoals volledig bestrijden.

YouTube video

Nu de releasedatum is vastgesteld, is Sherlock Holmes Chapter One nu beschikbaar voor pre-order op Steam, GOG, Epic, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Het team kondigde eerder een gedeeltelijke vertraging van de oude generatie aan en zal op een later tijdstip meer informatie hebben over de releasedatums van PlayStation 4 en Xbox One.

Alle pre-orders ontvangen het Victorian Starter Pack met een speciale zoektocht genaamd “The Lead Zeppelin”, een unieke Consulting Detective en The Victorian Vampire in-game outfits, 500 Manghirs (de valuta van Cordona Island) die spelers gebruiken voor verschillende cosmetische aanpassingen als evenals een gratis digitale kopie van Sherlock Holmes Crimes and Punishments op hetzelfde platform waarop ze Chapter One hebben besteld.

Er is ook een Deluxe Edition onthuld. Het bevat de basisgame + seizoenspas met nieuwe missies: Saints & Sinners (Beschikbaar op dag 1), een missiereeks die is gekoppeld aan Mycroft Holmes, een missiereeks die Sherlock plaatst tegen een mysterieus schaduwfiguur die alleen bekend staat als M en meer die later worden aangekondigd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x