Home Gaming Nightspire Dungeon in nieuwe update van Bless Unleashed op pc

Nightspire Dungeon in nieuwe update van Bless Unleashed op pc

by Jos Vis

Neowiz en Round8 Studio zijn verheugd aan te kondigen dat de eerste grote update voor Bless Unleashed op pc. Deze eerste update voegt een gloednieuwe krachtige veldbaas toe in de vorm van de Twisted Spider Queen. Maar wat meer is, het voegt ook de uitdagende nieuwe dungeon toe – Nightspire: Caverns of Wrath. Een kerker van niveau 35 en hoger, niet voor bangeriken – Nightspire zal ongetwijfeld de spelers uitdagen die ver genoeg komen om het op te nemen tegen Flame Lord Vale.

Naast alle nieuwe inhoud brengt de Nightspire-update een groot aantal UI/UX-verbeteringen, balanswijzigingen en bugfixes met zich mee. Meer gedetailleerde patch-notes zijn hier te vinden.

The Twisted Spider Queen: Zittend op een verheven niveau 42, biedt deze achtbenige voorbode van het vleesgeworden kwaad een uitdagende en schrijnende gevechtservaring voor spelers van een hoger niveau. Degenen die hier verslaan, hebben ook een kans om de Wyvern-berg te winnen!

Bless Unleashed is een gratis te spelen epische actie-MMORPG die spelers meeneemt op een epische reis door een dynamische, uitgestrekte wereld en hun moed test tegen wrede monsters en in gevaarlijke kerkers. Bless Unleashed is gebouwd op de Unreal 4-engine en biedt ook ongeëvenaarde graphics voor het genre die spelers echt onderdompelen in de levendige landschappen. Zeer lonende combo-gestuurde gameplay-mechanica en een aanhoudend progressiesysteem dragen ook bij aan de complexiteit van het spel.

Er zijn veel veranderingen geweest ten opzichte van de consoleversies, zodat pc-spelers de best mogelijke versie voor hun favoriete platform hebben. Alles, van de gebruikersinterface tot de gevechten, besturing en visuals, is herzien als reactie op directe feedback van spelers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x