Home Gaming RABBIDS INVASION: Gloednieuw gameconcept laat je meespelen met afleveringen van de TV-serie

RABBIDS INVASION: Gloednieuw gameconcept laat je meespelen met afleveringen van de TV-serie

by Mark van Truijen

De interactieve televisieserie, Rabbids Invasion, is vanaf november 2014 verkrijgbaar. De TV-serie wordt ontwikkeld door Ubisoft Barcelona, in samenwerking met Ubisoft Parijs en Ubisoft Casablanca, voor de Xbox One en Xbox 360 met Kinect, en de PlayStation 4 met PlayStation Camera.

Het televisieprogramma is gebaseerd op de gelijknamige serie, Rabbids Invasion, gemaakt door Ubisoft Motion Pictures en uitgezonden op Nickelodeon in Nederland, België en in andere landen. Sinds de lancering in de herfst van 2013 is de televisieserie wereldwijd al meer dan 250 miljoen keer* bekeken. De game laat je kiezen uit 20 afleveringen van de televisieserie en deelnemen aan de actie op het scherm.

Terwijl de aflevering afspeelt, kijk en speel je mee met de Rabbids tijdens hun gekke avonturen. Spring in het rond met maffe activiteiten, zoals een virtueel eiergevecht met de Rabbids, zo snel mogelijk maffe poses nadoen of lanceer de Rabbids zelfs de lucht in! Maar liefst vier spelers op next gen-consoles en twee spelers op de Xbox 360 gaan de strijd aan om afleveringskampioen te worden. Met een gedeelde score speel je nieuwe afleveringen en content vrij. De TV-serie Rabbids Invasion laat jonge spelers, hun vrienden en familie de kans om hun favoriete tv-programma opnieuw ontdekken in een gloednieuwe en innovatieve game.

“De Rabbids Invasion-televisieserie is erg populair bij kinderen en hun families. Daarom wilden we het succes van de serie laten mengen met de expertise van de studio’s om originele game-ervaringen te maken,” aldus Marketing Director Marcel Keij. “Met de Rabbids Invasion interactieve televisieserie introduceren we een innovatieve manier waarop mensen met hun favoriete personages spelen. Dit is niet alleen televisie dat je kijkt, dit is televisie dat je speelt.”

* Bronnen: Nickelodeon en France Television

RabbidsInvasion_TheInteractiveTVshow_ Screenshot_005 RabbidsInvasion_TheInteractiveTVshow_Screenshot_001 RabbidsInvasion_TheInteractiveTVshow_Screenshot_002 RabbidsInvasion_TheInteractiveTVshow_Screenshot_003_EN RabbidsInvasion_TheInteractiveTVshow_Screenshot_004

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: