That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Watch Dogs pakt eerste record

Vandaag kondigt Ubisoft aan dat Watch Dogs, in de eerste verkoopweek, meer dan vier miljoen keer doorverkocht is. Hiermee is Watch Dogs de bestverkopende nieuwe IP in de game-industrie*, de meest succesvolle game ooit van Ubisoft in de eerste verkoopweek** en de bestverkopende game in Nederland in diezelfde periode***.

“Met zo’n sterke omzetontwikkeling en alle positieve feedback van gamers, heeft Watch Dogs zichzelf gepositioneerd als de must-have game van dit moment”, aldus Marcel Keij, Marketing Director bij Ubisoft. “We zijn enorm trots op deze prestatie en zijn ervan overtuigd dat het Watch Dogs-merk een mooie toekomst heeft.”

De lancering van Watch Dogs op consoles en Windows PC ging samen met de release van de gratis companion app; ctOS Mobile. De app laat gamers altijd en overal verbinden met het Watch Dogs-universum. Het is ontworpen om dual-screen gameplay te faciliteren, maar ook om losstaand van de game te genieten. ctOS Mobile is al door meer dan één miljoen mensen gedownload**. Watch Dogs verschijnt ook voor de Wii U™ in de herfst van 2014.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE