Vandaag kondigt Ubisoft aan dat Watch Dogs, in de eerste verkoopweek, meer dan vier miljoen keer doorverkocht is. Hiermee is Watch Dogs de bestverkopende nieuwe IP in de game-industrie*, de meest succesvolle game ooit van Ubisoft in de eerste verkoopweek** en de bestverkopende game in Nederland in diezelfde periode***.

“Met zo’n sterke omzetontwikkeling en alle positieve feedback van gamers, heeft Watch Dogs zichzelf gepositioneerd als de must-have game van dit moment”, aldus Marcel Keij, Marketing Director bij Ubisoft. “We zijn enorm trots op deze prestatie en zijn ervan overtuigd dat het Watch Dogs-merk een mooie toekomst heeft.”

De lancering van Watch Dogs op consoles en Windows PC ging samen met de release van de gratis companion app; ctOS Mobile. De app laat gamers altijd en overal verbinden met het Watch Dogs-universum. Het is ontworpen om dual-screen gameplay te faciliteren, maar ook om losstaand van de game te genieten. ctOS Mobile is al door meer dan één miljoen mensen gedownload**. Watch Dogs verschijnt ook voor de Wii U™ in de herfst van 2014.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: