Gaming
Now Reading
Watch Dogs pakt eerste record
0

Watch Dogs pakt eerste record

by Mark van Truijen06/06/2014

Vandaag kondigt Ubisoft aan dat Watch Dogs, in de eerste verkoopweek, meer dan vier miljoen keer doorverkocht is. Hiermee is Watch Dogs de bestverkopende nieuwe IP in de game-industrie*, de meest succesvolle game ooit van Ubisoft in de eerste verkoopweek** en de bestverkopende game in Nederland in diezelfde periode***.

“Met zo’n sterke omzetontwikkeling en alle positieve feedback van gamers, heeft Watch Dogs zichzelf gepositioneerd als de must-have game van dit moment”, aldus Marcel Keij, Marketing Director bij Ubisoft. “We zijn enorm trots op deze prestatie en zijn ervan overtuigd dat het Watch Dogs-merk een mooie toekomst heeft.”

De lancering van Watch Dogs op consoles en Windows PC ging samen met de release van de gratis companion app; ctOS Mobile. De app laat gamers altijd en overal verbinden met het Watch Dogs-universum. Het is ontworpen om dual-screen gameplay te faciliteren, maar ook om losstaand van de game te genieten. ctOS Mobile is al door meer dan één miljoen mensen gedownload**. Watch Dogs verschijnt ook voor de Wii U™ in de herfst van 2014.

What's your reaction?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
About The Author
Mark van Truijen
Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.