Home Gaming Pokémon-fans worden verwend in de eerste maanden van 2016!

Pokémon-fans worden verwend in de eerste maanden van 2016!

by Mark van Truijen

Pokémon-fans worden verwend in de eerste maanden van 2016! Nintendo maakt vandaag bekend dat drie nieuwe Nintendo 2DS Special Edition-hardwarebundels met Pokémon-thema op 27 februari in Europa worden gelanceerd. Het 3D-versus-vechtspel Pokkén Tournament voor het Wii U-systeem is aangekondigd voor een Europese release in de lente. Daarnaast verschijnen in februari twee nieuwe sets Pokémon-covers voor de New Nintendo 3DS, terwijl verpakte versies van Pokémon Rumble World en Pokémon Super Mystery Dungeon op respectievelijk 22 januari en 19 februari verschijnen voor de Nintendo 3DS-systemen.

Als passend eerbetoon aan de begindagen van Pokémon, bevatten de nieuwe Nintendo 2DS Special Edition-bundels een Nintendo 2DS-systeem in transparant rood, blauw of geel en een vooraf geïnstalleerde Virtual Console-versie van Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version of Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition, overeenkomstig met de kleur van het Nintendo 2DS-systeem. De Nintendo 2DS Special Edition-bundels zullen ongetwijfeld warme nostalgische gevoelens oproepen, ook dankzij de speciale verpakking die lijkt op die van de originele Game Boy-spellen, een stickervel met 15 stickers om het Nintendo 2DS-systeem mee te versieren, en een downloadcode voor een HOME-menu-thema.

Ondertussen kunnen fans die een New Nintendo 3DS-systeem bezitten uitkijken naar twee nieuwe sets covers. De Pokémon Super Mystery Dungeon-set is voorzien van artwork uit de game die op 19 februari verschijnt, de andere set draagt klassiek Pokémon-artwork. De nieuwe Nintendo 2DS Special Edition-bundels, de Pokémon-covers en de Virtual Console-releases in de Nintendo eShop verschijnen allemaal op 27 februari, op dezelfde dag dat de originele games in 1996 in Japan debuteerden.

Fans die de kracht van hun Pokémon wel eens in realtime willen benutten, kunnen dat deze lente doen in het 3D-versus-vechtspel Pokkén Tournament voor het Wii U-systeem. Met tal van speelbare Pokémon, inclusief fan-favorieten als Lucario en Blaziken, intuïtieve besturing en vele spectaculaire special moves, wekt Pokkén Tournament de kick van Pokémon-gevechten tot leven in een heel nieuw genre.

Begin dit jaar verschijnt ook een verpakte versie van Pokémon Rumble World, deze wordt op 22 januari gelanceerd voor de Nintendo 3DS-systemen. Dit spel verscheen oorspronkelijk in april 2015 als downloadbare game in de Nintendo eShop. De verpakte versie levert de volledige Pokémon Rumble World-ervaring, inclusief diverse functies die speciaal voor deze verpakte versie van het spel zijn aangepast. Op 19 februari verschijnt Pokémon Super Mystery Dungeon voor de Nintendo 3DS-systemen. Dit definitieve Pokémon Mystery Dungeon-avontuur maakt indruk met 720 verschillende soorten Pokémon, willekeurig samengestelde kerkers voor bijna oneindig veel uitdagingen, en de kans om je team te versterken met enkele van de beroemdste legendarische en mythische Pokémon uit de serie. Spelers die de game in de Nintendo eShop aanschaffen vóór 17 maart, ontvangen een downloadcode voor een gratis thema voor het Nintendo 3DS HOME-menu met afbeeldingen van Charizard, Pikachu, Bulbasaur en vele andere Pokémon.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x