Home Gaming DEEP SILVER KONDIGT RELEASEDATUM HOMEFRONT®: THE REVOLUTION AAN; ONTHULT OPKOMENDE GESLOTEN BETA, BINNENKORT OP XBOX ONE

DEEP SILVER KONDIGT RELEASEDATUM HOMEFRONT®: THE REVOLUTION AAN; ONTHULT OPKOMENDE GESLOTEN BETA, BINNENKORT OP XBOX ONE

by Mark van Truijen

Deep Silver kondigt vandaag aan dat Homefront: The Revolution uitkomt op 17 mei 2016 in Noord-Amerika en 20 mei 2016 in Europa en alle andere regio’s.

Een gesloten bèta voor Homefront: The Revolution wordt in februari 2016 exclusief beschikbaar gemaakt voor Xbox One, het all-in-one games- en entertainmentsysteem van Microsoft.

Toegang tot de bèta is gelimiteerd en de enige manier om die te krijgen is met een Xbox One Bèta Token. Deep Silver en Xbox organiseren de komende weken een aantal acties waarmee je de kans krijgt om zo’n token te verkrijgen en deel te nemen aan de bèta.

De beste kans om een Bèta Token te krijgen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, krijg je door je te registreren op de officiële website opwww.Homefront-Game.com.

Om dit nieuws te vieren heeft Deep Silver ook de eerste gameplay trailer voorHomefront: The Revolution uitgebracht.

In ‘This is Philadelphia’ zien we ijzingwekkende beelden van de wereld van het bezette Philadelphia in 2029 en het verschrikkelijke beleid dat de Yellow Zones kenmerkt.

Anders dan de door oorlog getergde niemandslanden van de Red Zones en de sterk gemilitariseerde Green Zones, bieden deze dichtbevolkte gebieden een unieke uitdaging en gameplaybelevenis voor vrijheidsstrijders.

Voor meer informatie en de laatste updates over zowel Homefront: The Revolution als de opkomende gesloten Bèta volg je ons op Twitter en Instagram via @HomefrontGame of op Facebook:Facebook.com/HomefrontGame.

OVER DE ‘YELLOW ZONE’

Het is 2029. Na vier jaar wrede militaire bezetting ligt Amerika op de knieën.

Net als de andere grote Amerikaanse steden is Philadelphia, de bakermat van de onafhankelijkheid, verdeeld in drie verschillende Zones:

De Red Zones zijn door oorlog verwoeste gebieden waar de eerste gewapende opstand tegen de bezetting door de KPA bloedig de kop werd ingedrukt. In deze onbewoonde, troosteloze ruïnes voert het verzet een constante guerrilla-oorlog tegen de KPA…

De Green Zones zijn de sterk gemilitariseerde machtsbases van waaruit het Korean People’s Army hun macht en grip op de stad uitoefenen. Beroemde bezienswaardigheden van Philadelphia als de Independence Hall worden gebruikt om de KPA-elite en hooggeplaatste collaborateurs te huisvesten. Inbreken in deze Green Zones betekent zelfmoord, behalve voor de meest onverschrokken vrijheidsstrijders…

En tot slot zijn er de Yellow Zones. Dit zijn de dichtbevolkte wijken van Philadelphia, waar de burgers in constante angst leven. Het Amerikaanse volk wordt hier onder de duim gehouden in een combinatie van een Orwelliaanse politiestaat en gettowijken, via permanente videobewaking, 24-uur aanhoudende propaganda en een niet aflatende militaire aanwezigheid.

Bewoners hebben de keuze uit een uitzichtloos bestaan, getekend door dwangarbeid, barre leefomstandigheden en karige rantsoenen of het verkopen van hun ziel voor het relatieve, maar verleidelijke comfort van collaboratie.

Maar zelfs hier in de Yellow Zone maakt de Resistance overuren. De laatste fakkeldragers van de vrijheid schuilen hier in het volle zicht, mengen zich onder de mensen en verbergen hun wapens tot het laatst mogelijke moment. Ze hebben gezworen om de KPA-infrastructuur stukje bij beetje af te breken.

Als vrijheidsstrijder in het verzet vestig je safehouses en andere tactische locaties, vanuit waar aanvallen beraamd en uitgevoerd kunnen worden. Je verstoort KPA-propaganda, schakelt hun beveiliging uit en infiltreert en vernietigt kostbare doelwitten; je grijpt in om burgerlevens te redden of pleegt aanslagen op hooggeplaatste functionarissen. Elke actie brengt je een stap dichter naar je ultieme doel: revolutie…

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x