Home GamingAndroid Online PrePaid Services genomineerd voor de Technology Fast50 van Deloitte Nederland!

Online PrePaid Services genomineerd voor de Technology Fast50 van Deloitte Nederland!

by Mark van Truijen

Online PrePaid Services kondigt vandaag met trots aan officieel genomineerd te zijn voor de Deloitte Technology Fast50 2015 in Nederland. Alleen de snelst groeiende bedrijven in tech, die staan voor innovatie, ambitie en een actief ondernemersnetwerk, worden genomineerd voor een positie in deze prestigieuze lijst.

“Al in 2009 als start-up was ik overtuigd van de snelle opkomst van digitalisering. Nu zes jaar verder hebben we als internationale organisatie een stabiele positie bewerkstelligd in de Europese markt”, aldus Max Gudden, oprichter & CEO van Online PrePaid Services.

“Dit mooie nieuws is een groot compliment voor alles wat we samen tot nu toe hebben bereikt en een bevestiging voor ons dat we op de goede weg zitten. Ondertussen blijven we volop innoveren en nieuwe kansen op deze snel groeiende markt verkennen. Met de aankomende toekomstplannen kunnen we met zekerheid zeggen dat dit niet onze laatste nominatie zal zijn. We komen binnenkort met een aantal bijzondere innovaties op de markt.”

Met deze nominatie geeft Online PrePaid Services een sterk signaal af naar haar nieuwe relaties in de gaming industrie over ons innovatieve vermogen.

De bekendmaking van de daadwerkelijke ranking vindt plaats op vrijdag 9 oktober 2015.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: