Home Gaming Nieuwe in-engine video van Total War: WARHAMMER onthult Dwarfs & ondergrondse gevechten

Nieuwe in-engine video van Total War: WARHAMMER onthult Dwarfs & ondergrondse gevechten

by Mark van Truijen

Diep onder de Edge Mountains, in de troonzaal van de dwergenhoofdstad Karaz-A-Karak, broedt Hoge Koning Thorgrim Grudgebearer op zijn plannen.

Eindeloos turend in de Dammaz Kron, het Grote Boek van Wrok, droomt hij over wraak voor de talloze keren dat zijn volk is verraden. En soms, heel soms, doet zich een kans voor oude rekeningen te vereffenen…

Deze spectaculaire nieuwe trailer gebruikt in-engine modellen en animaties ter introductie van de taaie, formidabele Dwarfs, één van de vier speelbare rassen inTotal War: WARHAMMER.

De Dwarfs zijn voortreffelijke mijnwerkers en smeden die enkele van de fraaiste wapens en pantsers in de oude wereld vervaardigen. Marcherend in ondoordringbare maar prachtig versierde harnassen, dragen ze een vernietigend arsenaal buskruitwapens en artillerie. En als de nood hoog is, staan de gyrocopters van Everpeak Aircorps klaar om op te stijgen en vijanden te bestoken met een hel van explosies.

In deze epische, opkomende game, kunnen spelers voor het eerst in de Total War-serie ook deelnemen aan ondergrondse gevechten, inclusief alle duistere gruwelen en verborgen wonderen die onder het oppervlak schuilen…

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x