Home Gaming Offworld Industries neemt Squad Offshoot Post Scriptum over

Offworld Industries neemt Squad Offshoot Post Scriptum over

by Jos Vis

Vandaag kondigt Offworld Industries met trots de succesvolle aankoop aan van Post Scriptum, de tactische FPS uit de Tweede Wereldoorlog die begon als een mod voor hun populaire militaire shooter Squad en later een op zichzelf staande titel werd, ontwikkeld door Periscope Games. Zodra de overname voltooid is, zal Post Scriptum onder de paraplu van Offworld worden gebracht.

Offworld Industries zal aan de titel samenwerken met Mercury Arts en werkt samen met intern Offworld-personeel aan een nieuwe update en een roadmap voor 2024. Offworld zal ook contact opnemen met de hosts van de communityservers die de game zijn blijven ondersteunen en zal hen rechtstreeks ondersteunen als erkenning voor hun voortdurende inspanningen. Het doel is om de spelersgemeenschap te laten groeien en Post Scriptum opnieuw te vestigen als de belangrijkste tactische FPS uit de Tweede Wereldoorlog.

Na zijn bescheiden begin als doorbraak, door de gemeenschap gebouwde mod voor Squad, werd Post Scriptum in augustus 2018 officieel uitgebracht als zijn eigen zelfstandige titel door Periscope Games. Met de nadruk op authentieke onderdompeling en collaboratieve, tactische gameplay werd Post Scriptum al snel geroemd om zijn indrukwekkende arsenaal aan voor die periode geschikte wapens en voertuigen, evenals gedetailleerde kaarten die op effectieve wijze de echte slagvelden van de Tweede Wereldoorlog nabootsen.

Post Scriptum is een tactisch first-person shooter-spel met WO II-thema, gericht op historische nauwkeurigheid, grootschalige gevechten, een moeilijke leercurve en een intense behoefte aan cohesie, communicatie en teamwerk. Ervaar de intense campagnes van Operatie Market Garden, Plan Jaune (Fall Gelb) of Operatie Overlord, die zich uitstrekten over boerderijen, bossen, dorpen en stadsgebieden van Nederland, de bergen en rivieren van België, en de kusten van Frankrijk. Of je nu uit een vliegtuig springt, over zee aankomt in een landingsvaartuig, vriendschappelijke wedstrijden bevoorraadt of een tank bestuurt, je zult meerdere redenen vinden om terug te keren naar het slagveld in deze grootschalige weergave van een WO II-setting die nog nooit in een grote multiplayer is verkend. omgeving.

Squad is een grootschalige first-person shooter voor meerdere spelers met gecombineerde armen die de nadruk legt op gevechtsrealisme door middel van communicatie en teamspel, waarbij de nadruk wordt gelegd op sterke teamcohesiemechanismen en grootschalige coördinatie, tactieken en planning. Het beschikt over 23 enorme open kaarten, op voertuigen gebaseerde gameplay met gecombineerde armen en door spelers geconstrueerde basissen om een hartverscheurende, diepgewortelde game-ervaring te creëren met besluitvorming in een fractie van een seconde in vuurgevechten op echte schaal.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d