Home Gaming Mega Cat Studios onthult NES Limited Edition van The Meating

Mega Cat Studios onthult NES Limited Edition van The Meating

by Jos Vis

Mega Cat Studios, de meesters van vlezige pixels, zetten het vuur hoger in het laatste deel van de Kickstarter-campagne van The Meating! Net toen je dacht dat het retrofeest niet beter kon, aanschouw dan de geheel nieuwe NES Limited Edition: een spookachtig gepixeleerde delicatesse voor zowel verzamelaars als gameliefhebbers.

Stel je dit voor: een gloeiende NES-cartridge die opvalt in je collectie als een perfect geschroeide biefstuk op een bord. Dat is de nieuwste NES Limited Edition van The Meating voor jou: een mix van nostalgie en innovatie geserveerd op een pixelachtige schaal. Deze limited edition is met precisie gemaakt en is meer dan een spel; het is een uitnodiging om op een culinaire reis te gaan door een pixelachtig labyrint.

Heb je de originele Limited Edition gemist? Wees niet bang! Dit is jouw gouden ticket naar vlezige glorie. Verzamelaars, donateurs en liefhebbers van retro-gaming, hier is je tweede kans om je tanden in The Meating te zetten, en deze keer gloeit het!

En dat is nog niet alles, vleesliefhebbers! Mega Cat Studios is verheugd aan te kondigen dat The Meating nu beschikbaar is op de Gameboy Advance (GBA). Beleef het pixelavontuur onderweg, of je nu wacht tot je steak is gegrild of gewoon zin hebt in een snelle puzzeloplossing.

Terwijl de Meating-campagne zijn finale nadert, moedigt Mega Cat Studios supporters en gamers aan om deel te nemen aan de reis. De gelimiteerde editie dient als blijk van waardering voor de donateurs die het project tot zijn huidige succes hebben gebracht. Met nog maar zes dagen te gaan, is de oproep tot actie duidelijk: sluit u aan bij The Meating, word onderdeel van de gamegeschiedenis en stel uw NES Limited Edition veilig.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d