Home Gaming GAZZLERS brengt derde gratis update uit

GAZZLERS brengt derde gratis update uit

by Jos Vis

Sinds de release van GAZZLERS in september heeft Bolt Blaster Games een aantal updates uitgebracht, en ze zijn hier alweer met hun grootste tot nu toe. GAZZLERS update 1.3 voegt nieuwe wapens, upgrades en leuke dagelijkse en wekelijkse uitdagingen toe voor degenen die hongerig zijn naar meer schroot!

De update wordt deze Thanksgiving-week uitgebracht, samen met een flinke korting van 40% op Meta, Steam en Pico van 20 tot 28 november. Als je twijfelt om dit geweldige spel te kopen, is er geen beter moment dan nu!

De reis van GAZZLERS tot nu toe

Bolt Blaster Games volgde hun release snel op met een eerste update, GAZZLERS 1.1. Door goed te luisteren naar de feedback van hun fans, hebben ze de game verbeterd met veel bugfixes en herbalanceringen. Ze voegden een veelgevraagde linkshandige modus toe, evenals enige ondersteuning voor de Meta Quest 3 met verbeterde framesnelheid en hogere resoluties.

Nu het griezelige seizoen snel ten einde liep, slaagden ze erin een geweldige Halloween-update binnen te halen, GAZZLERS 1.2 – Nightmare Edition! Naast nog veel meer technische verbeteringen omarmde GAZZLERS de festiviteiten met een aantal coole reskins met Halloween-thema voor de lobby en zelfs enkele vijanden. En voor degenen die dapper genoeg zijn, hebben ze verschillende moeilijkheden toegevoegd, waaronder de titel Nightmare Mode, zodat zelfs de meest pro-VR-spelers aan de slag kunnen!

Wat is er nieuw in 1.3?

Met 1.3 breidt GAZZLERS de inhoud van het spel uit met nieuwe wapens, upgrades, dagelijkse en wekelijkse uitdagingen, en nog meer oplossingen, herbalanceringen en verbeteringen in de levenskwaliteit, waarvan een groot deel gebaseerd is op feedback van hun toegewijde community. Ze zijn zeer transparant over hun workflow; een volledig dev-log zal binnenkort beschikbaar zijn op hun winkelpagina’s en Discord-kanaal.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d