Home Gaming NVIDIA onderzocht de relatie tussen GPUs en Kill/Death ratio’s in Battle Royale games.

NVIDIA onderzocht de relatie tussen GPUs en Kill/Death ratio’s in Battle Royale games.

by Pim, Sel

Vandaag publiceert NVIDIA belangrijke informatie over de prestaties van gamers in Battle Royale games, en hoe technologie hen hierbij kan helpen om beter voor de dag te komen.

Bij NVIDIA werken we de laatste jaren intensief samen met professionele esporters om de meest competitieve hardware te ontwikkelen. Onze grafische kaarten zijn dan ook volledig geoptimaliseerd voor gameplay met hoge frame rates, waardoor vertraging tot een minimum beperkt wordt en de overall reactietijd verbetert.

Het is algemeen bekend dat betere GPUs en hogere frame rates de reactietijd van spelers verbeteren. Toch waren we benieuwd hoe groot de impact was op de onderlinge verschillen van prestaties van de gemiddelde gamer in battle royale games. Hierbij hebben we gekeken naar gemiddelde Kill/Death ratio’s van spelers van de belangrijkste battle royale games van dit moment ten opzichte van hun GPU.

We delen onze bevindingen nu met onze community. Belangrijk om te vermelden: onze analyse was niet bedoeld als een afgesloten, begrensd experiment maar als een observatie van data van echte spelers van over de hele wereld.

De data ondersteunt de trends die je zou verwachten – en wat 99% van de professioneel spelers al weten – een hogere frame rate helpt de reactietijd en de competitieve prestaties. De data laat zien dat spelers uitgerust met hoogwaardigere GPUs en high refresh monitors een beduidende hogere K/D ratio hebben dan spelers met minder snelle GPUs en 60 Hz monitors. Voor battle royale is 60 FPS en Hz simpelweg niet goed genoeg meer. Als je als competitieve gamer wilt uitblinken in dit soort games, dan doe je er verstandig aan je systeem zo te optimaliseren dat je 144+ FPS kunt draaien, in combinatie met een high refresh monitor.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: