Home Featured Judgment komt 25 juni 2019 uit voor PlayStation 4

Judgment komt 25 juni 2019 uit voor PlayStation 4

by Pim, Sel

Judgment, de nieuwe titel van de geprezen Ryu ga Gotoku Studio, komt op 25 juni 2019 fysiek en digitaal uit voor PlayStation®4. Nog steeds achtervolgd door de demonen van zijn verleden, heeft ex-advocaat nu privédetective Takayuki Yagami de zaak met een gruwelijke seriemoordenaar in Kamurocho op zich genomen. Zoek naar aanwijzingen, verzamel bewijsmateriaal, spoor criminelen op en betrap ze op heterdaad wanneer Judgment uit komt op 25 juni voor PS4. 

Fysieke edities van Judgment bevatten een omkeerbare hoes met de originele Japanse cover-art voor het spel, samen met een Ryu ga Gotoku Studio-sticker. Spelers die de digitale editie van Judgment voorbestellen ontvangen een statisch thema met de stoere hoofdrolspeler Takayuki Yagami als bonus bij het afrekenen. Bovendien geven alle digitale pre-orders early access tot de volledige game op 21 juni. Ren door de straten van Kamurocho terwijl het spoor nog warm is en begin vier dagen eerder met het verzamelen van aanwijzingen! 

Het onderzoek van Yagami is verre van eenvoudig; hij zal alles wat hij tot zijn beschikking heeft moeten gebruiken om de waarheid te ontdekken in deze zaak. Bekijk enkele gereedschappen die hij tot zijn beschikking heeft (inclusief een drone, lockpicks en de spieren van een groot voormalig yakuza-lid, om er maar een paar te noemen) in onze nieuwe Features Trailer! Zowel de Engelse als de Japanse versie van de trailer zijn nu beschikbaar. 

Judgment beschikt over dual audiotracks in het Japans en het Engels, evenals volledige Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse en Spaanse ondertiteling! 

Judgment kenmerken:

  • Van de makers van de bejubelde Yakuza reeks: Ryu Ga Gotoku Studios presenteert Judgment, het verhaal van een te schande gemaakte advocaat op zoek naar verlossing in een wereld van corruptie en wanhoop.
  • Onderzoek het Red Light district van Kamurocho: Stap in de schoenen van privé detective Takayuki Yagami en maak gebruik van innovatieve onderzoekmethodes om de geheimen van Kamurocho bloot te leggen.
  • Ervaar explosieve gevechten met twee unieke stijlen: Versla boevenbendes met de ‘Crane’ stijl, om vervolgens over te schakelen naar de ‘Tiger’ stijl voor man-tot-man gevechten. Oefen jezelf in het gebruik van beide stijlen, in combinatie met verschillende vaardigheden, wapens en krachtige (en hilarische) EX Acties.
  • Dual Audio: Speelbaar als originele Japanse versie of met Engelse stemmen, en voor het eerst met ondertitels in het Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: