Home GadgetsConnectiviteit Captain Marvel campagne lanceert eerste kattenlens op Snapchat ooit

Captain Marvel campagne lanceert eerste kattenlens op Snapchat ooit

by Pim, Sel

ter gelegenheid van de release van Captain Marvel in de Nederlandse bioscopen lanceert Snapchat de allereerste kattenlens van Nederland. Met de nieuwe Cat recognition technologie is het voor het eerst mogelijk om lenses te gebruiken bij katten. Door de Cat recognition technologie is het nu mogelijk om het gezicht van een kat te identificeren. Ook zorgt deze nieuwe ontwikkeling voor een unieke Augmented Reality ervaring. Het is vergelijkbaar met lenzen voor het menselijk gezicht.

Vanaf de releasedag van de film – 6 maart –  kan de Captain Marvel kattenlens in Nederland gebruikt worden op Snapchat. Probeer de lens zelf uit door de snapcode te scannen.              

Marvel Studios’ Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk.

De film is geproduceerd door Kevin Feige en geregisseerd door Anna Boden en Ryan Fleck. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Patricia Whitcher en Stan Lee zijn de uitvoerende producenten. Het verhaal is van Nicole Perlman en Joe Shrapnel & Anna Waterhouse, en het scenario is van Anna Boden & Ryan Fleck en van Genève Robertson-Dworet en Jac Schaeffer.

Captain Marvel draait sinds 6 maart in de Nederlandse bioscopen en beleeft de grootste openingsdag van 2019 tot nu toe in Nederland.

Snapchat

Geïnspireerd op de populariteit van de op katten gethematiseerde internet memes en de liefde van Snapchatters voor het Snappen van hun katten heeft Snapchat in oktober 2018 de Cat Lens gelanceerd. Deze leuke technologie, die toegankelijk is via Snapchat’s carrousel, laat Snapchatters toe om zowel hun katten als zichzelf te transformeren.

Snap Inc. is een camerabedrijf. Wij geloven dat het opnieuw uitvinden van de camera onze beste mogelijkheid is om de manier waarop mensen leven en communiceren, te verbeteren. Wij dragen bij aan de menselijke vooruitgang door mensen de gelegenheid te bieden om zichzelf uit te drukken, in het moment te leven en samen plezier te hebben. (https://www.snap.com/nl-NL/)

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: