Home Featured Nieuwe trailer voor Mortal Kombat 11 onthult Kotal Kahn als nieuw speelbare personage

Nieuwe trailer voor Mortal Kombat 11 onthult Kotal Kahn als nieuw speelbare personage

by Jos Vis

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuweMortal Kombat 11-trailer uitgebracht met het personage Kotal Kahn.

Kotal Kahn is een Osh-Tekk-krijger en keizer van de Buitenwereld. Jaren geleden redde Kotal het Keizerrijk van chaos en veroverde de troon van Kahn. Nu wordt zijn heerschappij bedreigd door stijgende spanningen thuis en elders. In zijn drang om de orde te bewaren, worstelt Kotal met de verleiding om dezelfde wrede tactieken als zijn voorgangers toe te passen. Kotal roept de krachten van de zon aan om zijn vaardigheden te versterken tegen zijn tegenstanders.

Kotal Kahn sluit zich aan bij de groeiende lijst van speelbare Mortal Kombat 11-vechters, naast Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D’Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black en Jacqui Briggs.

Mortal Kombat 11 is de nieuwste game in de veelgeprezen serie, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios. MK 11 komt uit voor Nintendo Switch, PC, Playstation 4 en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: