Home Featured CHOCOBO’S MYSTERY DUNGEON EVERY BUDDY! NU VERKRIJGBAAR

CHOCOBO’S MYSTERY DUNGEON EVERY BUDDY! NU VERKRIJGBAAR

by Jos Vis

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY!, de nieuwe game in de populaire Chocobo’s Dungeon-serie, nu digitaal verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch en het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem.

In Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY! kunnen spelers mysterieuze dungeons verkennen en monsters overwinnen terwijl ze genieten van een diepgaand en meeslepend verhaal. Daarvoor dalen ze af in een merkwaardige dungeon met twee heldere regels: elke keer dat je er binnengaat, verandert de wereld rondom je van vorm, en de tijd gaat alleen verder wanneer Chocobo een actie uitvoert! Acties als lopen, aanvallen of het gebruik van een voorwerp zorgen er allemaal voor dat de tijd verdergaat, dus speel tactisch en bedenk een plan om de vijanden stap voor stap (of trap!) te overwinnen.

Wanneer spelers Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY! solo spelen, kunnen ze het nieuwe buddy-systeem gebruiken om de hulp in te roepen van verslagen monsters en bondgenoten. Het is nu ook mogelijk om de Chocobo diverse klassieke FINAL FANTASY-jobs te geven, zoals de Knight, White Mage en Black Mage, om nieuwe vaardigheden te kunnen gebruiken. Daarnaast kan een extra speler bijspringen in de coöperatieve multiplayer-modus.

De story trailer van Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY! bekijk je hier: https://youtu.be/8N4amJNoqxc

Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY! is nu verkrijgbaar als digitale download voor de Nintendo Switch en het Playstation 4-systeem. Als extra bonus ontvangen spelers die de game aanschaffen het Buddy Chocobo Alpha DLC-item om in de game te gebruiken. Ga voor meer informatie naar https://sqex.link/Chocobo

Ga voor meer informatie naar:  https://square-enix-games.com/en_GB/news/discover-the-legacy-of-final-fantasy

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: