Home Gaming Nieuwe trailer voor Marko Beyond Brave

Nieuwe trailer voor Marko Beyond Brave

by Sven

In het meeslepende actie-platformspel Marko: Beyond Brave kunnen spelers prachtig ontworpen gebieden verkennen, mythische wezens tegenkomen en angstaanjagende vijanden bevechten. Het spel vertelt een werkelijk episch verhaal vol rijke personages, complexe relaties en onverwachte plotwendingen, allemaal in een absoluut enorme wereld.

Ga op een avontuur vol inhoud waarin unieke vaardigheden en vijanden de revue passeren. Navigeer door een niet-lineaire kaart, los puzzels op, ontdek verborgen schatten en maak gebruik van verschillende vaardigheden om epische uitdagingen te overwinnen en machtige eindbazen te verslaan.

Marko: Beyond Brave combineert elementen uit populaire spellen zoals Hollow Knight, Rayman Legends en Castlevania en beeldt de sprookjes van de Slavische cultuur uit in een cartooneske grafische stijl à la Disney uit de jaren 80 en 90.

Het spel neemt tussen de 24 en 30 uur in beslag om te voltooien en biedt meerdere eindes en zijmissies. De soundtrack van het spel bevat live orkestmuziek gebaseerd op de Balkan- en Slavische muzikale tradities.

Bij de lancering zal het spel beschikbaar zijn in verschillende talen, waaronder Engels, Spaans, Duits, Frans, Bulgaars, Russisch, Servisch, Kroatisch, Oekraïens, Pools, vereenvoudigd Chinees, Japans en Italiaans.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: