Home Gaming Speel Metal: Hellsinger met topmuziek van enkele van de grootste bands ter wereld

Speel Metal: Hellsinger met topmuziek van enkele van de grootste bands ter wereld

by Jos Vis

Funcom en The Outsiders kondigen met trots het Essential Hits-pakket aan, dat – voor de allereerste keer – Metal: Hellsinger’s meermaals bekroonde originele score zal uitbreiden met hitlijsten van enkele van de grootste bands ter wereld. Het Essential Hits-pakket verschijnt op 13 juni en bevat acht nummers uit verschillende genres.

Metal: Hellsinger is de heavy metal ritme-FPS van uitgever Funcom en ontwikkelaar The Outsiders die je meeneemt op een epische missie om je stem terug te winnen van de duivel zelf. Ga mee in de groove van de zinderende soundtrack en sprint, hak en schiet door de Hells op het ritme. Binnenkort zullen de demonische hordes van de Hells leren bang te zijn voor de bekende beat van hitnummers uit verschillende genres; de mosh pit verwelkomt iedereen.

Met een overweldigend positieve Steam Rating van 97% en negen prijzen en nominaties, heeft Metal: Hellsinger de aandacht getrokken van mensen buiten de headbangende metalmenigte. Voor hen is het Essential Hits-pakket de perfecte gelegenheid om de opwindende flow van de ritmische schietchaos van de game te ervaren. Voor veteraan Hellsingers is het een kans om de Hells in een nieuw licht te zien en te verslaan op het ritme van een nog breder scala aan muziek, waarvan een groot deel onbekend is in de oren van demonen.

Op 13 juni opent Metal: Hellsinger de poorten van Hell voor de acht nieuwe nummers in het Essential Hits-pakket.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: