Home Gaming Company Of Heroes 3 Console-editie is nu verkrijgbaar

Company Of Heroes 3 Console-editie is nu verkrijgbaar

by Jos Vis

Soldaten, opgelet! Relic Entertainment en SEGA zijn verheugd aan te kondigen dat Company of Heroes 3 nu officieel beschikbaar is op PlayStation 5 en Xbox Series S|X!

Ga op de bank zitten en maak je klaar om Italië te bevrijden of de woestijnen van Noord-Afrika te bestormen met de dubbele campagnes van Company of Heroes 3 Console Edition. Met bedieningselementen die speciaal zijn aangepast voor consoles, is het aanvoeren van je legers nog nooit zo eenvoudig geweest.

Gebouwd voor gamepads, geeft Company of Heroes 3 Console Edition de controle over het slagveld in jouw handen met alle nieuwe functies die zijn ontworpen om je te helpen de ultieme overwinning te behalen in oorlog of terwijl je tegen andere spelers vecht in PvP. Het nieuwe commandowiel stelt je in staat om snel commando’s te geven aan je soldaten, waardoor snelle manoeuvres en strategieën mogelijk zijn. Als het gevecht te zwaar wordt, gebruik dan Full Tactical Pause in singleplayer-modi om de actie te bevriezen, zodat spelers kunnen ademen, het strijdplan opnieuw kunnen bekijken, nieuwe bevelen kunnen geven en de actie kunnen zien ontvouwen.

En als je wat tijd nodig hebt in basistraining, zorgt Commander en maker van communitycontent MoiDawg ervoor dat je klaar bent voor de strijd met basistrainingsvideo’s over de HUD, Navigeren met het commandowiel, Volledig overzicht van tactische pauzes, Navigeren op de kaart en tips en trucs om uw strategie en uitvoering naar een hoger niveau te tillen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: