Home GamingAndroid NIEUW KINGDOM HEARTS-AVONTUUR NU VERKRIJGBAAR OP MOBIELE APPARATUUR

NIEUW KINGDOM HEARTS-AVONTUUR NU VERKRIJGBAAR OP MOBIELE APPARATUUR

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd. heeft aangekondigd dat het volgende KINGDOM HEARTS-hoofdstuk in de geliefde serie nu begint, want SQUARE ENIX en Disney brengen KINGDOM HEARTS Unchained χ vandaag uit in Europa!

In KINGDOM HEARTS Unchained χ, dat nu verkrijgbaar is via de App Store en Google Play, kunnen spelers beginnen aan een reis met verhaalelementen uit het langverwachte KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue en KINGDOM HEARTS III, plus de eerste delen uit de epische geschiedenis van de serie.

Voor het eerst in de geschiedenis van de serie kunnen spelers hun eigen Keyblade-drager maken en avonturen in Disney-werelden beleven, terwijl ze strijden tegen legers van Heartless en een uitgebreide cast met gedenkwaardige Disney-personages ontmoeten. Onderweg kunnen spelers honderden medailles met de kracht van Disney-helden en -schurken verzamelen, fuseren en ontwikkelen om de aanvalsstijl van hun Keyblades aan te passen. Verder kunnen ze samenwerken met andere spelers in guilds om Heartless-eindbazen uit te schakelen, enzovoort.

KINGDOM HEARTS Unchained χ is nu verkrijgbaar voor iOS en Android.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x