Home Gaming FINAL FANTASY XV-UNIVERSUM VEROVERT E3

FINAL FANTASY XV-UNIVERSUM VEROVERT E3

by Mark van Truijen

Het FINAL FANTASY® XVuniversum stal deze week de show op de Electronic Entertainment Expo (E3) met ongelooflijke nieuwe onthullingen en enorme updates.

Tijdens een speciale podiumpresentatie onthulde game director Hajime Tabata de “wait mode”, een optie waarmee spelers strategisch in het voordeel kunnen komen door de actie tijdelijk te pauzeren. Deze optie maakt het spel makkelijker voor mensen die niet bedreven zijn in actiespellen. In “wait mode” kan de speler vrijelijk vijanden selecteren, magische spreuken richten, vaardigheden van teamleden selecteren, en nog veel meer. Deze modus kan tijdens het spel altijd worden in- en uitgeschakeld.

De onthullingen waren onder andere:

·        Nieuwe FINAL FANTASY XV-trailer met muziek van dj en producer afrojack, winnaar van de grammy award, in samenwerking met SQUARE ENIX: https://youtu.be/HXyqaRsi_tc

·        KINGSGLAIVE: FINAL FANTASY XV E3-trailer: https://www.youtube.com/watch?v=nGl_2gYrfM0&feature=youtu.be

·        FFXV-UNIVERSUM: KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV: https://youtu.be/zHmzFbA0N1o

·        Eerste diepgaande analyse van de schitterende stad Altissia: https://youtu.be/QXBXsBCthC4

·        Regalia Type-F, de luchtmodus van de wagen: https://youtu.be/bW4aTxpT-48

·        Tweede aflevering van animatieserie BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV™, genaamd “Dogged Runner”:https://youtu.be/cji-L0hu1Io

Square Enix onthulde ook A KING’S TALE™: FINAL FANTASY® XV, een downloadbare exclusieve retail-titel voor de Xbox One en het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem die exclusief verkrijgbaar is voor mensen die pre-orderen in de betere speciaalzaak. Het verhaal, een sprookje dat wordt verteld door koning Regis aan een jonge Noctis, speelt zich 30 jaar vóór het hoofdspel af en is voorzien van retro-graphics en een dynamisch vechtsysteem met invloeden van moderne games. Het uitgebreide vechtsysteem bundelt intense aanvallen, allesverwoestende magie, machtige summons en unieke aanvallen van reisgezellen in één spelervaring op drie gevarieerde locaties, die zijn geïnspireerd door de wereld van FINAL FANTASY XV.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: