Home GamingAndroid Bandai Namco Summer Showcase Panel aangekondigd voor 5 juli tijdens de Anime Expo

Bandai Namco Summer Showcase Panel aangekondigd voor 5 juli tijdens de Anime Expo

by Mark van Truijen

Bandai Namco had niet de grootste aanwezigheid op Summer Game Fest of Xbox Games Showcase, maar het heeft een nieuw panel aangekondigd voor Anime Expo 2024. Het Summer Showcase panel zal plaatsvinden op 5 juli om 17:30 PT, waarbij de uitgever aangeeft dat het “vol zit met aankondigingen, onthullingen en eerste blikken op verwachte anime games.”

De presentatie duurt tot 18:50 PDT, is in de vorm van een panel en bevat de “top anime game makers uit Japan.” Franchises zoals Dragon Ball, Gundam en Sword Art Online zullen nieuws en updates ontvangen, terwijl bezoekers Dragon Ball: Sparking! ZERO, Sword Art Online: Fractured Daydream, en Gundam Breaker 4 kunnen spelen bij de stands van de uitgever. Op zijn minst kunnen Dragon Ball fans nieuwe gameplay verwachten van Sparking! ZERO, dat gelanceerd wordt op 11 oktober.

Het blijft afwachten of Ace Combat 8, naar verluidt Bandai Namco’s volgende “grootschalige project”, wordt onthuld. Ontwikkeld naast ORCA en ILCA, draait het vervolg op Unreal Engine 5. Aangezien het technisch gezien niet van een anime game maker komt, zal er waarschijnlijk geen aankondiging zijn, maar we hopen van wel. Blijf ondertussen op de hoogte voor updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x