Home Gaming Nieuwe DLC voor The Texas Chain Saw Massacre brengt een nieuw slachtoffer, familielid en map met zich mee

Nieuwe DLC voor The Texas Chain Saw Massacre brengt een nieuw slachtoffer, familielid en map met zich mee

by Jos Vis

Gun Interactive en Sumo Nottingham zijn verheugd om twee nieuwe personages toe te voegen aan de selectie van The Texas Chain Saw Massacre: Nancy en Danny. Gelijktijdig met hun release zal er ook een nieuwe kaart worden geïntroduceerd, en elk nieuw personage zal zijn eigen unieke vaardigheden en voordelen hebben.

Nancy is de nieuwste toevoeging aan de beruchte Slaughter Family. Hoewel er niet veel over haar bekend is, zijn haar laatste drie echtgenoten allemaal een mysterieuze dood gestorven of volledig verdwenen. Door ongelooflijk vreselijke omstandigheden is Nancy ook een geïmproviseerde moeder van Johnny Slaughter, die laat zien hoe monsters hun eigen makers hebben. Spelers kunnen ook meer over Nancy leren terwijl ze de nieuwste map, Nancy’s House, spelen.

Danny is het nieuwste slachtoffer dat zich bij de selectie voegt. Hij lijkt misschien ruw aan de randen, maar hij is een ongelooflijk intelligent en zorgzaam persoon. Danny en Maria hebben een diepe band en hij begint aan zijn eigen reis om haar te vinden. Op weg naar Newt, Texas, kunnen spelers een personage ervaren dat cruciaal kan zijn voor het voortbestaan van hem en zijn vrienden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d