Home Gaming Lara Croft vanaf 28 januari terug in Rise of the Tomb Raider

Lara Croft vanaf 28 januari terug in Rise of the Tomb Raider

by Mark van Truijen

Het filmische en epische actieavontuur Rise of the Tomb Raider werd eerder met veel succes uitgebracht voor Xbox 360 enXbox One. De goed ontvangen game mocht zich verheugen in geweldige reviews en ontving diverse awards. Nu brengen ontwikkelaars Crystal Dynamics en het in Utrecht gevestigde Nixxes Software het spannende verhaal en de gevaarlijke omgevingen van het spel met ongelooflijk detail naar de pc. Square Enix brengt Rise of the Tomb Raider op 29 januari uit op pc en steam. 

In Rise of the Tomb Raider, het vervolg op Tomb Raider, wil Lara het onderzoek van haar vader afmaken en bovendien zijn naam  zuiveren. Zij ontrafelt een eeuwenoud mysterie en gaat op zoek naar het geheim van de onsterfelijkheid op de meest afgelegen plekken ter wereld. In haar zoektocht komen we terecht op het verraderlijke Siberië. Lara moet slim zijn en gebruikmaken van haar survival-skills. Ze moet samenwerken met nieuwe bondgenoten om uiteindelijk haar lot als Tomb Raider onder ogen te zien.

Geniet van geweldige actiemomenten, verover schitterende vijandige omgevingen, voer heftige guerillagevechten en verken ontzagwekkende dodelijke graftombes in dit een intense avontuur vol epische survivalactie op de mooiste, maar ook gevaarlijkste locaties op aarde.

Kenmerken Rise of the Tomb Raider

 • Ontzagwekkende en dodelijke graftomben – Verken een wereld vol verborgen
  geheimen. Los puzzels op in eeuwenoude ruimten vol dodelijke vallen en ontcijfer
  mysterieuze teksten om de crypten te vinden. 
 • Reis door een vijandige wereld – Verover een wereld waarin elk geheim gevaren met zich
  meebrengt. Overleef verraderlijke landschappen, neem het op tegen wilde beesten die de
  graftomben bewaken en verken grootse interactieve omgevingen. 
 • Guerrilla-gevechtsactie – Gebruik de omgeving: klim in bomen of duik onderwater om
  vijanden te vermijden of juist uit te schakelen. Pas Lara’s uitrusting, wapens en munitie aan,
  zaai verwarring met zelfgemaakte explosieven, en hanteer Lara’s bekende boog en klimbijl.

Over Tomb Raider
In 1996 zag de koningin van de hedendaagse videogame industrie het licht: Lara Croft. Deze stoere heldin wist miljoenen spelers te veroveren in de klassieke adventure game Tomb Raider. Wereldwijd gingen van de verschillende games in de serie meer dan 30 miljoen stuks over de toonbank. Tomb Raider en Lara Croft werden onderdeel van de pop culture. Naast games werd er zelfs twee films gemaakt.

Uitgaves van Rise of the Tomb Raider
De Standard Edition pc-versie van Rise of the Tomb Raider wordt uitgebracht als digitale download en zal ook in de winkel verkrijgbaar zijn. De Digital Deluxe-editie bevat een Season Pass voor bijna alle huidige en toekomstige DLC. De Collector’s Edition bevat de Digital Deluxe-versie van de game, een 30 centimeter groot beeldje van Lara Croft, replica’s van Lara’s dagboek en jadeketting en een steekbook is verkrijgbaar in de Square Enix e-store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x